Ma megriadsz egy döntésed következményétől - Egymondatos horoszkóp: április 30. csütörtök

2020.április.30.

Mivel a kora reggeli órákban az Oroszlánban lévő Hold szembenállásba kerül a Vízöntő-Szaturnusszal, ebédidőben a Merkúrral, délután pedig az Uránusszal zár be quadrát fényszöget, érzelmi, anyagi magánéleti és szakmai problémáid egyre jobban megviselnek. Törődj bele, hogy nem kell mindig fényesen ragyognod, vagy kiemelkedőnek lenned! Azzal, hogy megpróbálsz másokon felülkerekedni, csak saját értékeddel kapcsolatos bizonytalanságodat kompenzálod. Ma kíméld a szíved, a lábad, felejtsd el a megerőltető programokat, törekedj arra, hogy egyenrangú kapcsolatot alakíts ki a pároddal, de a kritikát ne engedd el a füled mellett – lehet némi igazság benne.

Ma megriadsz egy döntésed következményétől - Egymondatos horoszkóp: április 30. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid a barátaival szeretne összejönni, és nem vagy vele egy hullámhosszon, ráadásul anyagilag is tőle függsz, kezdj el tiltakozni és nemet mondani neki!

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást, de ha státusszimbólumok birtoklásával akarsz kiemelkedni a többiek közül, ez sokba kerül neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el, hogy mások sikerei háttérbe szorítanak, szavaid sem hozzák meg a kívánt figyelmet, de ha bajban vagy, ne leplezd el, ne titkold hozzátartozóid elől!

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, elhalásznak egy megbízást az orrod elől, ki vagy szolgáltatva a párodnak, s megriadsz egy döntésednek a következményétől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden, házasságodban adódhat pár kellemetlenség, ám ha sorsdöntő ügyben kell határoznod, megfontoltságra van szükség – a jövőd forog kockán.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egészséged nem valami rózsás, a munkahelyeden is nehézségeid adódnak, de mivel tudod, mi történne, ha nem állnál a sarkadra, felkészülsz a konfliktusokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nagyon is számít, hogy kivel töltöd a napot, de ha hanyatt-homlok belerohansz egy új kapcsolatba, könnyen hozol meggondolatlan téves döntéseket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy rokonaid, üzletfeleid vagy barátaid döntsenek a fejed felett, és sok kellemetlen látogatástól óvhatod meg magad, ha nem nyitsz ajtót senkinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a munkád miatt nincs időd a párodra, emiatt még ne halogasd az esedékes beszélgetést, de ha beszélni szeretnél vele, pontosan közöld, mit vársz tőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán hibát követsz el azzal, hogy üzleti terveidet nem beszéled meg a pároddal, viszont az anyagiak és a szex között nem kell feltétlenül párhuzamot vonni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a közelmúltban már többször is megtépázta kettőtök életét néhány csetepaté – nem kellene elgondolkodnotok azon, hogy érdemes-e tovább folytatnotok?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eltérő nézeteidnek nem a megfelelő módon adsz hangot, a pozíciód és a kapcsolatod is veszélybe kerülhet – pedig a párod nagyobb megbecsülést érdemelne.

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról