Ma megtérülhet a befektetett munkád - Egymondatos horoszkóp - március 13. kedd

2018.március.13.

A Halakban lévő Nap trigon fényszöge a Skorpió-Jupiterrel megkönnyíti konfliktusaink, hitelügyleteink vagy jogi problémáink rendezését. Élvezheted korábbi erőfeszítéseid gyümölcsét, főnökeid, magas beosztású vagy vagyonos ismerőseid teljesítik kéréseidet, ha kellő diplomáciával fordulsz hozzájuk. Peres és külfölddel kapcsolatos ügyletekre, távoli utazásokra, ismereteink gyarapítására, kockázatvállalásra, új vállalkozás elindítására kedvező időszak, még spekulatív befektetésekre is – feltéve, ha nem valami illegális tevékenységről van szó.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne érezz bűntudatot, amiért élvezed a szexet, de tudomásul kell venned, hogy valaki nem a testi vonzerőd miatt ragaszkodik hozzád, hanem az anyagiak miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnered vagy rokonod pénzhez vagy jó lehetőséghez juttathat, és saját bőrödön tapasztalhatod, még egy gazdag vállalkozóban is szunnyadnak gyengéd érzések.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Idén gyakran változtatsz állást, és komolyan veszed a karrierépítés új lehetőségeit, hiszen olyan pozíciót csíphetsz meg, ahol kiváló képzésekre van lehetőséged.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzletkötőként vagy művészként egyik világvárosból a másikba utazhatsz, de a munkádban, joggal és külfölddel kapcsolatos ügyekben is sikert remélhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha lakás- vagy házvételen töröd a fejed, most tedd meg, nézz körül az ingatlanpiacon, és ha már a párod révén belecsöppentél, akkor élvezd a gazdagságot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felvesznek az egyik legjobb iskolába, és ha találtál magadnak valakit, aki megfelel a magas követelményeidnek, akkor miért nem mondod ki végre, amit gondolsz?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Számodra a siker fokmérője a vagyon, ezért e cél érdekében megtanulsz olyan teljesítményt nyújtani, amely megfelelő honoráriumot hoz számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs állásod, jól fizető munkát találhatsz, de üzleti kapcsolataid bővítésére, kockázatvállalásra vagy főnökeid szórakoztatására is alkalmas a mai nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vonzónak találhatod a tiltott témákat, a költözködés is erőteljesen foglalkoztat, de ne akard egyszerre kierőszakolni mindazt, amit nem érhetsz el egy csapásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerencsésnek érzed magad pártfogóid miatt, s talán magad is alig hiszed, hogy egyik üzletfeled titkos imádóként a vonzalmáról tanúskodó ajándékkal lep meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól fizető állást szerezhetsz, de ne hidd, hogy a párod és barátaid csak akkor tartanak értékesnek, ha sikerült elérned egy bizonyos jövedelmet vagy pozíciót.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb napot keresve sem találhatnál hivatalos ügyek rendezésére, álláskeresésre, ha pedig tanulmányi ösztöndíjra pályázol, láss neki az előkészületeknek!

Ez is érdekelhet

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk