Ma merj belevágni új dolgokba, de kerüld a stresszhelyzeteket - Egymondatos horoszkóp: augusztus 31. hétfő

2020.augusztus.31.

Mivel a Hold a hét első napján a Vízöntő jegyében halad, kitörhetsz egyhangú életmódodból. Érdemes lenne felkészülnöd a váratlan eseményekre, meglepetésekre. Ma vonzod az embereket, könnyed, barátságos modorod, kiemelkedő intelligenciád a társaság középpontjába helyez, de szokatlan látásmódodat egyesek idegennek találhatják. Ha barátságról, együttműködésről vagy csapatmunkáról van szó, ebben felülmúlod önmagadat, s mivel szociálisan gondolkodsz, elkötelezheted magad a környezetvédelem mellett. Nem vagy megítélhető mások mércéjével, a házimunka sem tartozik az erősségeid közé, de kreativitásodat és előrelátásodat a divat, a technika vagy az üzlet világában is kamatoztathatod. De mivel a férfiakat jelképező Nap a józan Szűz jegyében tartózkodik, ne hagyd, hogy a pasid megfosszon az álmaidtól.

Ma merj belevágni új dolgokba, de kerüld a stresszhelyzeteket - Egymondatos horoszkóp: augusztus 31. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne szégyelld, ha kilógsz a sorból - könnyebb kreatívnak lenned olyan környezetben, amely nemcsak támogat mindenben, de el is várja, hogy új ötletekkel állj elő.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkádban szokatlan lehetőség adódik, készülj fel változásokra, szokatlan, váratlan eseményekre, ezért legyél nyitott mindenre, amit még nem próbáltál ki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha útra kelsz, nem mindennapi kalandban lesz részed, minden olyan dolog bejön, ami meglepő és szokatlan, de nem ártan a rugalmasan kezelni a szabályokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha növelni akarod a bevételedet, gondolkodj el azon, milyen alternatív módon szerezhetsz pénzt, de tegyél valamit pénzügyi fekete foltjaidnak eltüntetése érdekében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vágyaid tárgya csak együttlétet, és nem szoros közelséget keres, ezt sérelmesnek érzed, mivel a távolságtartást csakis a szeretet hiányaként tudod értelmezni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkáról van szó, nem kellene reszketve tapadnod a megszokáshoz, merj belevágni új dolgokba, de kerüld a stresszhelyzeteket, mert magas vérnyomás léphet fel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha bármilyen újdonság tetszik neked, amit kedvesed a te kedvedért csinál, jelezd, mutasd, mennyire eltalálta, mire van szükséged - csak így lesz kedve folytatni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne provokáld családod tagjait, ne erőltesd túl a lábadat, könnyen görcs lehet a vége, de nem ártana kimozdulnod otthonról, hogy egy kis friss levegőt szívj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél eredeti és lenyűgöző egy helyzetben, és a többiek nem győznek majd betelni veled, de azon se csodálkozz, ha meghívásokkal lesz tele a mailboxod!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kreatív akarsz lenni, hinned kell ötleteid értékében, de amikor azon gondolkodsz, hogyan keress több pénzt, időzz el az eredetiségnél - ez a könnyű pénz receptje.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindenképpen ajánlott mára a testmozgás, de ne erőltesd túl a vádlidat, cégednél pedig érd el, hogy rendszeresen bírálják felül a fennálló merev szabályokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma kerüld a sorban állást, vádligörcs lehet a következmény, de ne is fuss olyan pasi után, aki ragaszkodik a szabadságához, aki mellett nem találhatsz biztonságot.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk