Ma merj kezdeményezni a kiszemeltednél - Egymondatos horoszkóp: Június 26.

2019.június.26.

Mivel a fogyó Hold a Kos jegyében jár, majd kicsattansz az energiától, és úgy érzed, ma legyőzhetetlen vagy. Elsősorban vezetni akarsz és másokat irányítani, nem viseled el az alárendeltséget, de éppen emiatt délután a Hold és a Szaturnusz barátságtalan kapcsolata miatt valaki megleckéztet. Ám a Hold harmonikus fényszöge az Ikrek-Vénusszal és a Nyilas-Jupiterrel kedvez az ismerkedésnek, és ha félreteszed erőszakosságodat, még a vitás helyzeteket is könnyen megoldhatod. Sportolj intenzíven, esetleg kerékpározz a környéken! Egy biztos: azt a pasit, akit kiszemeltél magadnak, már azzal a ténnyel lenyűgözheted, hogy mersz kezdeményezni, megpróbálod megszólítani, esetleg elkérni a mobilszámát.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel megvan benned a vadászok kérlelhetetlensége: ha valakit vagy valamit el meg akarsz szerezni, addig harcolsz, míg valamilyen úton-módon meg nem kapod.

Bika (04. 21-05. 20.) Kellemetlenül érint, ha egyik rokonod pénzügyi támogatást vár tőled, de ha nyugtalankodsz családi problémáid vagy pénzügyeid miatt, könnyen megfájdulhat a fejed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti kapcsolataid hálózatát igyekezz életben tartani, de akkor vagy becsületes, ha a párodnak ugyanannyi érzelmet nyújtasz, amennyit szeretnél tőle kapni.

Rák (06. 22-07. 22.) A karrierépítés mondvacsinált magyarázat arra, hogy nem élsz társasági életet, hiszen ha elszigetelődsz, könnyen sebezhetővé válsz, és még rosszabbul érzed magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha éppen szabadságodat töltöd, boldog vagy, és ha úgy intézed az ügyeidet, hogy ne akadályozzanak kedvteléseidben, talán még egy remek üzletet is köthetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megpróbálhatod elfelejteni szexis üzletfeledet (munkatársadat), akinek alaposan felvágták a nyelvét, de a közös vállalkozás újra összehozhat benneteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak magától értetődőnek tűnik, hogy neki mindent szabad, ma lehetőleg ne rivalizálj vele, de éppen ideje némi színt vinned a saját és mások életébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bejön egy kis plusz pénz, mégis szabj vásárlási korlátokat, mert egy drága ajándékra költött pénz nem változtatja meg a kedvesed veled szembeni érzéseit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap megsokszorozza energiáidat, és ha a párod egyúttal a barátod is, ez garantálja, hogy a szexuális vonzódás sokáig megmaradjon köztetek.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel ki nem állhatod a családi összetűzéseket, kövess el mindent, hogy ne kerüljön sor ilyesmire, s ha a párod vagy bárki más rákezdi, hát bölcsen hallgass.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerencse ma a barátokon és nőkön át érkezik: olyan emberek hozzák, akiknek a tevékenységét csodálod, de a szerelemben is kirukkolhatsz pár új dologgal.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid elég jól keres, és vesz neked pár olyan ajándékot, ami nem háztartási eszköz, rendezz neki egy csodálatos estét, ahol csak ti ketten vagytok otthon.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el