Ma merj kezdeményezni, ezt üzenik a csillagok - Egymondatos horoszkóp - március 29. hétfő

2021.március.29.

A Mérleg-Hold és az Ikrekben lévő Mars és a Vízöntő-Jupiter barátságos fényszöge a hét első munkanapján azt sugallja, hogy a pasik ma arra vágynak, hogy a nők felcsípjék őket és bálványozzák egyediségüket és értelmi képességeiket. Most rajtad a sor, merj kezdeményezni!

Ne sokat töprengj azon, hogy mit mondasz, és hogyan adod elő magad, csak légy rámenős. Ám ha komoly kapcsolatra alkalmas madarat akarsz becserkészni, találjatok olyan tevékenységet, amelyet mindketten élveztek. De szó sincs arról, hogy mindent együtt kell csinálni, de az unalmas napi rutinból és a karanténból legalább egy rövid időre szakadjatok ki.

Kos (03. 21-04. 20.) Mondják ugyan, hogy minden zsák megtalálja a foltját, ezt mégsem veheted készpénznek, ma viszont mégis rábukkanhatsz arra a pasira, aki életedet teljessé teszi.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiába no, a szakmai sikert és a pénzt nem adják ingyen, de kis dolgokban is nagyot alkothatsz, a pénzügyi világban viszont csak az erősek maradnak talpon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerelem jellemzi ezt a napot: némi vadság, kis flört, de ne lepődj meg, ha egy Kos vagy Mérleg nem úgy viselkedik, mintha közömbös volna a vonzerőd iránt.

Rák (06. 22-07. 22.) Vívódsz, nehezen szánod rá magad a szakmádat és a családot érintő döntésre, de gondolkodj jó befektetésen, mert látod, hogy pénzed egyre veszít az értékéből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rendkívül jó szellemi és lelki felfogás, és bár biztos vagy a dolgodban, mégse vágj bele azonnal a dolgok sűrűjébe, lépésről lépésre hódítsd meg Őt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Új munkához és kisebb pénzösszeghez juthatsz, s mivel ilyesmi csak ritkán fordul elő, nem baj, ha megleped magad valamivel, amire már olyan régóta vágysz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kiélheted szerelmi szenvedélyeidet, vágyaidat: nem biztos, hogy a herceged jön el fehér lovon, ám egy rövid, szenvedélyes kapcsolat is jobb a semminél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi gondjaid megoldására csak átmenetileg hozhat gyógyírt egy kisebb-nagyobb kölcsön: ezt a lehetőséget csak akkor használd ki, ha mást már nem tehetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyvonalúságod lenyűgözi környezetedet - partnered és rokonaid okos tanácsaira bólogatsz ugyan, egyet is értesz velük, teljesen mégsem győznek meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden rokonszenvvel viseltetnek irántad, mégis minden idegszálad borzas, simogatással nem lehet megnyugtatni téged, csak egy jól fizető munkával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Minden okod megvan rá, hogy bizakodó legyél, semmi nem zavarja a békét, de ha már lendületbe jöttél, még véletlenül se állj le, ma semmi sem állíthat meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ahhoz, hogy jó ütemben haladjon a felújítás vagy az építkezés, szerezd be a hozzávalókat, de a pénzmegtakarítás is fontos, hisz gyors ütemű az áremelkedés.

Ez is érdekelhet

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói