Ma mérsékeld az ártalmas szenvedélyeket - Egymondatos horoszkóp - március 2. csütörtök

2017.március.2.

Ezeken a napokon, amikor a Nap együttállásba kerül a Neptunusszal, nehezen megy az önérvényesítés, de alkotó fantáziánk révén sikert arathatunk bármilyen művészettel összefüggő területen. Realitásérzékünk nem áll a helyzet magaslatán, és emiatt könnyen csalás, intrika, megtévesztés áldozatává válhatunk. A héten lehetőleg egyáltalán ne fogyasszunk alkoholt, kerüljük a csalókat, a sarlatánokat, mérsékeljük ártalmas szenvedélyeinket, és kritikus szemmel vizsgáljunk meg mindent és mindenkit, ami vagy aki utunkba kerül. Régi tapasztalatok igazolják, hogy ez a konstelláció gyakran jár együtt lavinaomlásokkal, árvizekkel, víz vagy gáz okozta veszélyekkel.

Kos (03. 21-04. 20.) Félő, hogy titkos viszonyodra fény derül, vagy teljesen belesüppedsz az önfeláldozás csapdájába, és elfogadod, hogy a szeretet természetes velejárója a szenvedés.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy barátságot illetően illúziókban ringatod magad, a másoknak tett szívességeidet túlértékeled, a családot is elhanyagolod segítségre szoruló ismerőseid miatt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nehézséget okoz az önérvényesítés, kiszínezed előmeneteli esélyeidet, de ha nem akarsz lapátra kerülni, ne éreztesd főnököddel, hogy okosabb vagy nála.

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagi és utazási terveké ez a nap, de annyi van belőlük, hogy képtelen vagy kellő alapossággal átgondolni valamennyit; pereskedésed veszteséggel járhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szeretkezés extázisát fokozhatja a zene vagy az alkohol, de emberismereted újból cserbenhagy, ezért jobban kell ismerned azt, akivel üzletelsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kapcsolataidban hamisság, és mivel egy foglalt vagy segítségre szoruló partnerhez vonzódsz, képtelen vagy racionálisan dönteni – az álmaid világában élsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne barátkozz a munkahelyeden, ne dolgozz mások helyett, hogy szeressenek, és ne legyél túlságosan készséges, ha csak alárendelt munkákkal bíznak meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelemben föladod magad, de művészként babérokat arathatsz, ugyanakkor titkos, bizonytalan kimenetelű kapcsolatba bonyolódhatsz a főnököddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, ingatlanügylet bonyolítása során átvehetnek, s a családban pedig ne fogadj el olyan viselkedést, ami sérti az érdekeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletkötés, utazás meghiúsulhat, a pénztárcádat is elveszítheted, ráadásul rokon vagy üzletfél is félrevezethet, vagy lemondja a látogatást (találkozót).

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja fölösleges dolgok megvásárlására vehet rá, pénzügyi elképzeléseid zavarosak, partnered vagy a környezetedből valaki cinkelt lapokkal játszik.

Halak (02. 20-03. 20.) Művészként dolgoztasd fantáziádat, de betegségedet félrediagnosztizálhatják, a munkahelyeden pedig nehéz lesz teherbíró öntudatot kialakítanod.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most