Ma minden adott az igazi ünnephez - Egymondatos horoszkóp - december 24. hétfő

2018.december.24.

Boldog, békés karácsonyt! Mivel a Hold a Rák jegyében a nap első felében barátságos fényszöget zár be a Halak-Marssal, természetesnek veszed, hogy hangadóként ismernek el a családban. Biztos, hogy olyan ünnepi vacsorát főzöl, hogy még a leghíresebb francia sztárszakács is csak a kukta szerepére pályázhatna melletted. Rég érezted ennyire közel magadhoz a családodat vagy a kedvesedet. Most örülsz igazán, hogy meghívtad szüleidet, illetve elfogadtad meghívásukat. Kora délután az Uránusz támadása miatt még érhetnek váratlan, kellemetlen incidensek, de este már az Oroszlánban lévő Hold gondoskodik igazi ünnepi hangulatról. Szereteted, nagyvonalúságod szétárad, jut belőle mindenkinek.

Kos (03. 21-04. 20.) A hűtőszekrény tele van ennivalóval, minden készen áll az ünnepre, este pedig a karácsonyi angyal is megérkezik egy remekbe szabott, szenvedélyes pasi képében.

Bika (04. 21-05. 20.) Csodálatos karácsonyt akarsz szerezni szeretteidnek, még ha belegebedsz is, de mielőtt azt lesnéd, hogy a kegyeidet keressék, vizsgáld felül érzelmeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21) Tegyél lakatot a pénztárcádra, különben savanyú képpel ülhetsz a fenyőfánál, de elképzelni sem tudsz szebb ajándékot, mint amit a rokonod választott ki neked.

Rák (06. 22-07. 22.) Elementáris erővel törnek fel belőled az az érzelmek, ám ettől még nem vagy puhány szeretteid szemében, a drága ajándékok viszont arra várnak, hogy kibontsd őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szembesülnöd kell a múltaddal, hogy megszabadulj az életedet beárnyékoló terhektől, hogy az esti órákban már átengedhesd magad azoknak, akiket szeretsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Boldog karácsonyt – a fölösleges kiadásoktól kíméld meg magad, viszont keresd fel a rokonokat és a barátnőket, de csak azokat, akik közel állnak a szívedhez.

A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

Mérleg (09. 24-10. 23.) Karácsonykor inkább a barátaiddal szeretnél ünnepelni, de a rokonság miatt bizony keményen át kell dolgoznod a napot, csak este válhatsz igazi hölggyé.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ilyenkor a szeretet ünnepén együtt van az egész család, a Mikulástól pedig idén csak azt kéred karácsonyra, hogy egy kis időt tölthess kettesben a kedveseddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem szeretnéd annyira hozzátartozóidat, hajlamos volnál megszökni – utazz, de tarts diétát, mert a karácsonyi dínomdánom előtt erre szükséged is van.

Bak (12. 22-01. 20.) Fontos, hogy a pároddal a különbségeitek ellenére megértsétek egymást, este pedig, amikor mindenhol ajándékokat látsz, eltöprenghetsz az adakozás szépségén.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy rokonaid úgy kezeljenek, mint valami házvezetőnőt, napközben ne tömd degeszre magad, de este megjelenik valaki, akire érdemes odafigyelned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma az előttetek álló időszakra gondolsz, s arra, hogyan töltöd majd a párod oldalán a karácsonyt, de biztos, hogy a családot gyermekekkel fogjátok szaporítani.

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói