Ma minden őrültségre vevő vagy! - Egymondatos horoszkóp - február 7.

2018.február.6.

A barátságos Vénusz-Uránusz rezgések befolyására szívesen vállalsz kockázatot a szerelemben, bármilyen merész kísérletre kapható vagy, és ha szeretnéd felfrissíteni az utóbbi időben unalomba fulladt párkapcsolatodat, legyél kreatív, lepd meg a párodat egy őrült programmal! Egyesek váratlanul esnek szerelembe, viszont az Uránusz inkább a laza, kötetlen viszonyoknak kedvez, semmint a hosszútávra szóló elkötelezettségnek. Most érdemes felújítani társasági és üzleti kapcsolataidat, és ha rendelkezel olyan különleges képességgel, amelynek révén pótolhatatlanná válhatsz mások számára, akkor váratlan bevételre tehetsz szert. Megeshet, hogy némi protekcióval olyan ajtók tárulnak fel előtted, amelyeken eddig hiába kopogtattál.

Ma minden őrültségre vevő vagy! - Egymondatos horoszkóp - február 7.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kisebb vagyonra tehetsz szert azzal, hogy ráérzel az új trendekre, ráadásul egy váratlanul kialakult vonzalom vagy izgalmas kaland teheti színesebbé napjaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szeretnéd, hogy képességeidet elismerjék, akkor dobd be magad, de ha a cégnél feszélyezett légkör uralkodik, teremts lehetőséget a kollégáidnak egy közös bulira.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tűzd programodra, hogy a pároddal rendszeresen kerestek közös szórakozási lehetőségeket, vedd számba, mi az, amit mindketten élveztek: utazás, bulizás.

Rák (06. 22-07. 22.) A bolygók izgalmas erotikus élményeket, váratlan munkalehetőséget ígérnek, de a személyes kapcsolatok jelentik a kulcsot, hogy új üzleti lehetőségek után nézz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partnered érezteti, hogy ő különleges személyiség: izgalmas utazási ajánlattal rukkol elő, amelyet előnyben kell részesítened saját elképzeléseiddel szemben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Új munkalehetőség és bevételi forrás a láthatáron, de ha addig vársz, amíg egy újító ötlet kész arra, hogy elfogadják, már késő, valaki megelőzhet a kiaknázásával.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hobbiddal pénzt keresel, magánéletedbe pezsgést hozhat egy váratlan kaland, de ne azzal törődj, hogy mit gondol rólad a pasid: tarts fönn egy kis feszültséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz összeegyeztetni otthoni életedet a munkáddal és szerelmi életeddel, bőröd feszessége érdekében pedig gyakran használj váltott hideg-meleg zuhanyt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai randin leadhatod a legjobb műsorodat, és ha fönn akarod tartani kedvesed érdeklődését, akkor ne hagyd, hogy egyedül járjon el koncertekre vagy partikra.

Bak (12. 22-01. 20.) Váratlan bevételhez jutsz, és ha választásodat a gazdagság befolyásolja, felkeltheted egy jómódú pasi érdeklődését, de ne költsd felesleges kacatokra a pénzedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvet kaphatsz a flörtöléshez és a virtuális randizáshoz, de valószínű, hogy csak izgalmas együttlétet, és nem szoros közelséget keresel kapcsolatodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkos forrásból juthatsz pénzhez, de szeretőd a pénzedre pályázhat; a mai napon többet elárul rólad az, hogy mire költöd a pénzedet, mint az, hogy mennyit keresel.

Ez is érdekelhet

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek