Ma mindenben nagyon gyors leszel - Egymondatos horoszkóp: Május 8.

2020.május.8.

A Nyilas jegyében haladó Hold mottója: optimizmus, lelkesedés, felfedezői hajlam, ezért érdemes kihasználnod szárnyalásodat, hiszen amire eddig több időt és energiát kellett fordítanod, azt ma viszonylag rövid idő alatt elintézheted. Mivel a Hold a nap közepén a Vízöntő-Szaturnusszal barátkozik, kíváncsiságodat és tudásvágyadat is kielégítheted, összefogással pedig nem csupán magadnak, hanem másoknak is hasznot hajthatsz. Boldog vagy, ha másokkal emelkedett témákat vitathatsz meg. A férfiakat jelképező Nap a Bika jegyében jár, ezért amíg te az univerzumot szeretnéd meghódítani, addig gyakorlatiasabb párod a földön keresi mennyországot.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes ma eljárnod hivatalos ügyeidben - optimizmusod, együttműködési készséged és kapcsolati tőkéd előnyt jelenthet egy új állás megszerzésénél.

Bika (04. 21-05. 20.) Új, ismeretlen feladattal kerülhetsz szembe, de hagyd magad bevonni csapatodba v agy egy üzleti körbe, ahol a többiek elképzelései és érdekei egyeznek a tiéddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pároddal tervezz közös programot, még ha üzletről lesz is szó, együtt minden könnyebben megy, hiszen csak fele akkora teljesítményre lennél képes nélküle.

Rák (06. 22-07. 22.) A tudat, hogy képes vagy megújulásra, elégedettséggel tölt el, a pároddal pedig képesek vagytok együtt túlélni egy anyagi veszteséget vagy egy nehezebb időszakot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy hitveseddel vagy kollégáddal nem alkottok tökéletes párt, ma m égis sikerül valamilyen kompromisszumot kialakítanotok egy vitás kérdésben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy nehezen kapsz új munkahelyet, de hozzátartozóiddal a hivatásoddal kapcsolatos trauma közepette is rendületlenül kitartotok egymás mellett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vajon miért gondoltad az utóbbi időszakban, hogy elveszítheted a munkádat, amikor a főnököd ma a cég új arculatának kialakításáról akar veled beszélni?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl optimista vagy, ami a pénzügyeidet illeti, ezért alaposan meg kell nyirbálnod a költségvetésedet, de érdemes lenne tanulmányoznod az akciós ajánlatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nagy szükséged van arra, hogy gyarapítsd ismereteidet, folytasd tanulmányaidat, hogy azt érezd, ha bármi történik, anyagilag talpon tudsz maradni.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld meg kideríteni, vajon mi készteti arra a párodat, hogy visszavonulót fújjon, amikor nem sikerül annyi pénzt keresned, hogy kielégítsd igényeit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha igazi Vízöntőként ma is vágysz az emberek társaságára és az együttműködésre, munkád során vagy a világhálón új, érdekes ismeretségekre tehetsz szert.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél családos vagy foglalt, ma komoly döntés elé kerülhetsz: még ha úgy érzed is, nem bírsz munkahelyi kedvesed nélkül élni, azért a családi békét ne dúld fel.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít