Ma mindenből előnyt kovácsolhatsz - Egymondatos horoszkóp - május 13. hétfő

2019.május.13.

Mivel a Nap harmonikus fényszöget zár be a Plútóval, kedvező lehetőségekre számíthatsz befolyással, vagyonnal és hatalommal rendelkező körök révén. A barátságos Nap-Plútó rezgések az elemzői, kutatói tevékenységeknek, az önérvényesítési törekvéseknek és a kölcsönösen előnyös szakmai és üzleti szövetségek kialakításának is kedveznek. Hatalom, béremelés, előléptetés várhat rád ebben az időszakban, és kiváló pillanat ez arra is, jó benyomást kelts olyan emberekben, akiktől a bevételed és a munkád függ. Ma érdemes belevágni olyan programba, amely fokozza fizikai erőnlétedet.

Kos (03. 21-04. 20.) Sor kerülhet hatalmi játszmákra, meg kell védened a cégen belüli pozíciódat, de az is megtörténhet, hogy odébb állsz, elfogadva egy jobban fizető állást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elutazol, összefuthatsz a Nagy Ő-vel, akivel családot alapíthatsz, párkapcsolatod megszilárdul, és a lakáskörülményeidet érintő ügyben is nagyot léphetsz előre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Teljesen ki vagy szolgáltatva hitelezőidnek, ha pedig üzlettársra van szükséged, akkor meg kell osztanod, vagy át kell adnod az üzleted feletti ellenőrzés jogát.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyekben a barátok a segítségedre lesznek, és jól jársz, ha kölcsönös előnyökre épülő együttműködéssel próbálsz megnyerni másokat a szándékodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rejtett módszerekkel küzdheted be magad a hatalom világába, valakitől tudomást szerzel egy megüresedett állásról, melyet mintha neked találtak volna ki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Visszanyered hitedet képességeidben, túlléphetsz teljesítőképességed határain, nem nyomod el érzéseidet sem, és végre ki mersz állni szexuális vágyaid mellett.

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyot kaszálhatsz, és ha költözni készülsz, akcióba lendülhetsz, ám ha házat akarsz vásárolni, baráti kölcsönre vagy bankhitelre lehet szükséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyesen befolyásolhatsz valakit, akitől az előmeneteled függ, de ne oktasd ki a többieket, hogy mit kellene, vagy mit nem kellene gondolniuk vagy tenniük.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma meg lehet találni bizonyos szakmai és anyagi problémák megoldását: egy ügyes pénzügyi manipulációval rendbe hozhatod zilált anyagi helyzetedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Vállalkozásodat újraélesztheted, pénzhez és hatalomhoz juthatsz, egy üzleti szituációban bátran alkalmazz szexuális jelzéseket, és fegyverként vesd be vonzerődet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma még az is megtörténhet, hogy összeköltözöl álmaid partnerével: most aztán nincs mese, megkezdődik a fészekrakás, a lakás-átalakítás, vagy a lomtalanítás.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy olyan feladat megoldására szemeltek ki, amely kellő önbizalmat igényel, növekvő népszerűségednek pedig hasznát veheted a munkában vagy a közéletben.

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk