Ma mindenért könnyen megsértődsz - Egymondatos horoszkóp: november 6. péntek

2020.november.6.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr 3-áig látszólag hátrafelé mozgott, de most már előre halad. Mivel ma harmadszor is barátságtalan fényszöget zár be a Bak-Szaturnusszal, kommunikációs zavarokra, akadályoztatásra, kellemetlen kritikára, késedelmekre számíthatsz. Amikor bírálat ér, a legjobb mérlegelni: vajon helytálló-e a kritika, vagy sem. Ha igen, ne vedd túlzottan a szívedre, örülj inkább annak, hogy valaki segít észrevenni a hibáidat. Nem a legmegfelelőbb időpont fontos tárgyalásokra, szerződéskötésekre, vizsgákra, hivatalos ügyek intézésére, de ez a konstelláció kedvez az időrabló, unalmas aprómunkák elvégzésének. De próbálj meg úrrá lenni deprimált hangulatodon és óvakodj a merev, rugalmatlan gondolkodástól.

Ma mindenért könnyen megsértődsz - Egymondatos horoszkóp: november 6. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Állásinterjút, tárgyalást, megállapodást érdemes lenne elnapolni, de ne kezdj el azon versenyezni a pároddal, hogy ki tud több hibát a másik szemére vetni.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzzel és munkával kapcsolatos megállapodás meghiúsulhat; tegyél minél kevesebb ígéretet, mert néhányat közülük időhiány miatt képtelen leszel teljesíteni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretővel vagy üzlettárssal félrevezethetitek egymást - ha bizalmat és jó kapcsolatot akarsz kiépíteni üzletfeleddel, ne legyél rest tisztázó kérdéseket feltenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Rádöbbensz, hogy döntéshozatal esetén nincs, akire a felelősséget átháríthatnád, ám ha vállalod a felelősséget, könnyebben kézben tarthatod családi ügyeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kifoghatod a legrosszabb dugót, amiben valaha is részed volt, és ha pénzről vagy munkáról tárgyalsz, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak vagy elutasítsanak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha te keresel több pénzt, és mindig te fizeted a számlákat, nehezen tudod elfogadni, hogy fösvény és kapzsi pasidból lehetetlen nagyvonalú embert faragni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy kudarc vagy családi probléma miatt elkeseredést érzel, emiatt még nem kellene teljesen elzárkóznod a normális kommunikációtól és emberi kapcsolatoktól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Részed lehet kritikában, a közlekedés is bajjal járhat, s abban se reménykedj, hogy egyik barátod vagy ügyfeled helyrebillenti labilis anyagi egyensúlyodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy kapcsolat megromlásának súlyos anyagi következményei lehetnek, ráadásul összeütközésbe kerülsz azokkal, akik kérésedre elutasító választ adnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel könnyen megsértődsz és kollégáid legártatlanabb megjegyzéseiből is ügyet csinálsz, talán fel kellene hagynod a szakmai megbecsülés beteges hajhászásával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazás során megbírságolhatnak, csalás áldozata lehetsz, és ha az anyagi érdekeidért sem mersz kiállni, inkább visszahúzódsz, nem keveredsz vitába senkivel.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi ügyeidben maradj korrekt, ám ha rájössz, hogy a partnered kapzsiságból kijátszott, a közös jövőt ne vele tervezgesd, de ma a barátodban sem bízhatsz.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban