Ma mindenkit levehetsz a lábáról - Egymondatos horoszkóp - január 31. kedd

2017.január.31.

A Halkban lévő Holdat ebédidőben ugyan még megzavarhatja a Szaturnusz quadrát fényszöge, de az esti órákban, amikor együttállásba kerül a Vénusszal, mindent megteszünk, hogy szerelmet, gyengédséget és szeretetet kapjunk. Mellőzzük viszont az alkoholt, de ha ki tudjuk elégíteni kedvesünk és szeretteink óhajait, könnyen le tudjuk venni őket a lábukról. Egyes csajszik titkos vágya viszont az, hogy megmentőre találjanak, és mások oldják meg helyettük problémáikat. Ám ha kedvesünket segítőkészsége szerint mérjük, ez minket tehet önállótlanná.

Kos (03. 21-04. 20.) A Halak-Hold alkalmas lábápolásra, meditációra, de mivel nem tudod feltárni az érzelmeidet a párodnak – szőnyeg alá söprésük egyikőtök számára sem megoldás.

Bika (04. 21-05. 20.) Szervezz csajbulit, igazán megihatnátok végre valamit, de ne hidd, hogy jobban magadhoz köthetsz valakit, ha állandóan – kéretlenül is - segítséget nyújtasz nekik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a társadnak valamilyen panasza van, azt hajlamos lehetsz úgy értelmezni, hogy amit produkálsz, még mindig nem elég, még többet kell dolgoznod.

Rák (06. 22-07. 22.) A pillanatnyi tendencia eleget tesz utazás óhajodnak, de ha kétségek és remények között vergődsz, annál keress menedéket, aki a legtöbbet jelenti számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Azt hiszed, hogy "adnod kell valamit" annak érdekében, hogy elnyerd partnered szeretetét, pedig már azzal is adsz, ha elfogadod a másik gondoskodását.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szívügyekben ma nem zárkózol el a romantikus kalandok elől, szingliként sem kell tartanod a magánytól, bőven akad széptevőd, de mondj le a cigiről.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne lelkizz a munkahelyeden, de ismerd be, hogy neked is szükséged van egy kis törődésre, feltöltődésre, zenehallgatásra, vagy egy kellemes talpmasszázsra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered megosztja veled bensőséges érzelmeit, kapcsolatodban egyensúlyban van az adok – kapok, ugyanúgy gondoskodhatsz, ahogyan gondoskodnak rólad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi áldozatokat vállalsz magadra abban a reményben, hogy cserébe megkapd a családi boldogságot, de nagyon szenvedsz a magadra vett tehet súlyától.

Bak (12. 22-01. 20.) Nemcsak a pasid szorul rá megerősítésre, neked is folyton bizonygatni kell, hogy szeretetreméltó vagy: éppen ezért örülsz annyira, ha kedvesed gyakran telefonál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szert tehetsz némi pluszjövedelemre, és ha arra használnod a pénzt, hogy több időt tölts el szeretteiddel, akkor a pénz jó hatású családi életed szempontjából.

Halak (02. 20-03. 20.) Csupán a vásárlás kedvéért vásárolsz, nem tudsz ellenállni a luxuscikkeknek, a szexuális együttlét és a romantika pedig hozzátartozik a párkapcsolatodhoz.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez