Ma mindent tálcán kínál az élet - Egymondatos horoszkóp: május 24.

2020.május.24.

A Hold ma az Ikrek jegyében halad, reggel a hátráló Vénusszal, ebédidőben pedig a Merkúrral kerül együttállásba. Ami a szerelmi életedet illeti, reggel lehet néhány irreális elképzelésed arra vonatkozóan, hogyan hódíthatnád meg vágyaid tárgyát, de ha képtelen arra, hogy fölvegye a telefont és randira hívjon, eszedbe se jusson felhívni. A nap második felét a vidámság, az élénkség és a nyitottság jellemzi, így mindenféle kommunikációra kiválóan alkalmas. Készülj fel üzenetek és telefonhívások megválaszolására, és ha kimozdulsz otthonról, ismerkedj, élvezd új ismerőseid társaságát. Ma elintézheted a bevásárlást, kereshetsz munkát az interneten, ötletgazdagságod pedig még ebben a bizonytalan időszakban is lehetővé teszi, hogy céged a felszínen maradjon.

Ma mindent tálcán kínál az élet - Egymondatos horoszkóp: május 24.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Állandóan körbenézegetsz, hogy van-e valaki, akivel érdekes beszélgetés ígérkezik, csak a párodat ne faggasd, előkészíthetsz viszont egy riportot vagy felvételi interjút.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha figyelmen kívül hagyod a párod vagy rokonod tanácsait, félő, hogy elrohansz, szórod a pénzt - képtelen vagy véget vetni az önmagadat kényeztető költekezésnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szüntesd meg kedvesed gyanakvását, válaszd ezt az utat, ha a végsőkig hiszel szavaid meggyőző erejében, az élőszó erejével pedig fogadtasd el üzleti ajánlatodat!

Rák (06. 22-07. 22.) Ma óvakodj attól, hogy rokonod, barátnőd ártatlan megjegyzései mögött rejtett szándékot vélj felfedezni, de próbálj meg kiutat keresni a kommunikációs zűrzavarból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Menj társaságba, fogadj vendégeket, hiszen egészen biztos lehetsz benne, hogy mindenki kedvelni fog és könnyen megnyersz bárkit az elképzeléseidnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnököd bogarat ültet a füledbe: döntést kell hoznod állásügyben, de ha nem vagy jó passzban, és a válaszadástól is ódzkodsz, jól teszed, ha pár nap haladékot kérsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A közösségi háló révén kapcsolatot teremthetsz az egész világgal, egy találkozón pedig megszerezheted azokat a szakmai értesüléseket, amiket a főnököd kért.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletasszonyként egy rakás pénzt tehetsz zsebre és közelebb kerülhetsz valakihez, aki csődbe ment vállalkozások felvásárlásából csinált aranybányát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csípős nyelvű társad időnként szórakoztató lehet, nem bánod, ha mókázik, de néha bosszantónak találhatod párod vagy főnököd felszínes fecsegését.

Bak (12. 22-01. 20.) Közös munkátok során a párod ma annyi bájt fröcsköl magából, hogy még egy olyan megrögzött kétkedőt is meggyőz az őszinteségéről, mint amilyen te vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindent tálcán kínál az élet, mindent elérsz, amire vágysz, vállalkozásodban pénz és nyereség vár, a pasiddal meglepő ötleteket csiholtok ki egymásból.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hívd fel pletykára éhes rokonaidat, de attól is óvakodj, hogy egy ártalmatlan telefonbeszélgetésből a pároddal rosszindulatú következtetéseket vonj le!

Ez is érdekelhet

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács