Ma mindent túlreagálsz - Egymondatos horoszkóp: November 13. kedd

2018.november.13.

Mivel délután a Bak jegyében lévő Holdat a Kosban lévő Uránusz támadja, rendelkezel ugyan a siker minden kellékével, mégis eluralkodik rajtad a stressz. Ha váratlanul felborul előre megtervezett programod, ingerült lehetsz, túlreagálhatsz dolgokat és nehezen fogadod el a legapróbb változásokat is. A Bak-Hold a legjobb időpont a bőr- és körömápolásra, de a szőrtelenítés is hatásos marad. A nap második felében, amikor a Hold már a Vízöntő jegyében jár, és a Nyilas-Jupiterrel barátkozik, készülj fel váratlan és kedvező eseményekre, és nyugodtan térj el a megszokottól.

Stressz
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Abbahagyhatnád végre a lázadást, mielőtt kirúgnak a munkahelyedről, de a nap második felében vevő vagy különc barátnőd vagy külföldi rokonod frivol humorára.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni vallásról, politikáról, hiszen erkölcsi kérdésekben partnered nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítja ki álláspontját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki anyagi nyomás alatt tart, de abban reménykedsz, hogy egy üzleti utazással vagy tanulmányúttal új élet kezdődik számodra, és az igazival is összefutsz.

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

Rák (06. 22-07. 22.) Talán hamarabb véget vetnél zaklatott életmódodnak, ha olyan pasi mellett élnél, akiben megbízol, pénz- és állásügyben viszont este csábító ajánlatot kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rajongsz a természetért és az állatkert a gyöngéd, ha teheted, menj el, és ha elrepülsz külföldön élő pasidhoz, magad mögött tudhatsz egy unalmas napot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy olyan társ, akinek ennyire kiszámíthatatlan és bizonytalan a bevétele, túlságosan nagy rizikófaktor, de ha nem tudod megtartani az állásodat, merj váltani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehogy eszedbe jusson újból hazamenekülni, ha összekaptál a pároddal, de az esti órákban a pasid kedvéért már akár egy vad partit is kész vagy elviselni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor be akarod indítani a járgányodat, a motor még csak meg sem mukkan, ráadásul sehol egy szerelő, aki segíthetne: úgy tűnik, ez a nap nem a sikerek napja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legfőbb vágyad az, hogy megspórolj egy kis pénzt, amivel kedvedre utazgathatsz: talán sikerül összeszedned annyit, hogy rövidebb ideig eléldegélhess külföldön.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy a párod vagy hozzátartozóid kiapadhatatlan pénzforrásnak tartsanak, de próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat, menj emberek közé!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne üsd az orrodat olyasmibe, amihez semmi közöd, de ügyesen bánsz kellemetlen tárgyalópartnereddel, és engedélyezhetsz magadnak egy görbe estét.

Halak (02. 20-03. 20.) Hozz össze egy sikeres csapatot, de ha olyan emberekkel van dolgod, akiktől a jövedelmed függ, akkor össze kell hangolnod terveidet és céljaidat az övéikkel.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt