Ma működésbe lép a végzetes vonzerőd - Egymondatos horoszkóp: Február 23.

2019.február.23.

Mivel a Vénusz együttállásba kerül a Plútóval, működésbe lép a "végezetes vonzerő". A szerelem, a szex vagy a pénz birodalmában kiszolgáltatottá válhatsz a hatalommal szemben. A hatalom, a manipuláció, az árulás, a hűtlenség, a különböző tisztességtelen játszmák, a bűntudatébresztés, a szélsőséges érzelmek és az érzelmi zsarolás megmérgezhetik kapcsolataidat. Óvakodj azoktól a típusoktól, akik a pénzüket és befolyásukat arra használják, hogy hatalmat gyakoroljanak mások felett. Érzelmeid, szexuális késztetései igen intenzívekké válhatnak, de a birtoklás, a másik ellenőrzésének és irányításának vágya vagy a féltékenység bonyodalmat okozhat fontosabb kapcsolataidban. Ebben az időszakban könnyen kerülhetsz érzelmi, anyagi vagy szexuális függőségbe, a szexet pedig könnyű összekeverni a szerelemmel.

Kos (03. 21-04. 20.) Új bevételi forrást kutathatsz fel, ringbe szállhatsz magasabb fizetésért, a szenvedélyed is fellángol valaki iránt, aki hatalmi helyzete révén segíthet az előrejutásban.

Bika (04. 21-05. 20.) "Véletlenül" kerülsz a nagy Ő közelébe egy utazáson, az egyetemen vagy külföldi munkád során: egymásra találásotok a sorsnak vagy a végzetnek köszönhető.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy kapcsolatból anyagilag profitálhatsz, ám ha vad érzéseket táplálsz kollégád vagy üzletfeled iránt, inkább a cégeddel törődj, ne menj bele hatalmi játszmákba.

Rák (06. 22-07. 22.) Akkor követed el a legnagyobb hibát, amikor teljesen függővé teszed magad attól a pasitól, akit szívesen férjül vennél, s aki jól tudja manipulálni az embereket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Családi kapcsolat révén új állást találhatsz, esetleg valami lényeges változás lesz a munkahelyeden – ma csak ara vigyázz, ne tedd iriggyé a kolléganőidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleti ügyben találkozhatsz valakivel, akivel egyébként nem lenne módod, nagyobb nyereségben is reménykedhetsz, de a szexbe ne keverd bele az érzelmeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyot kaszálhatsz, és ha aláveted magad egy rokon befolyásolásnak, jutalmazni fog, ám amikor ellenállsz, kiszolgáltatott helyzetbe fog hozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, akire régóta vártál, végre elfogadja a közeledésedet, megkérheti a kezed, de ne az legyen a hátsó szándékod, hogy ellenőrzésed alá vond a másikat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyot lendíthetsz anyagi helyzeteden, de nem is kevés pénzbe kerülő ötleteid támadnak, viszont többet nyersz egy kapcsolatból, mint amennyivel hozzájárultál.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban vagy közéleti karrieredben jól haladsz előre, de mivel könnyen a rabjává válhatsz valakinek, egyre szorosabbra vonod szerelmed körül a pórázt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tarts távolságot valakitől, akivel munkakapcsolatban állsz, ne fedezd főnökeid tisztességtelen játszmáit, de kezdj figyelni a manipulálás újabb jeleire!

Halak (02. 20-03. 20.) Pontosan tudod, hogyan kell megbabonázni a kiszemelt lényt, és kedvező benyomást tenni azokra, akiktől az anyagi helyzeted vagy üzleti vállalkozásod függ.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez