Ma mutasd meg a kreativitásod a konyhában - Egymondatos horoszkóp: Március 27.

2020.március.27.

A Hold ma a Bika jegyében jár, ahol reggel az Uránusszal találkozik, később pedig a Halak-Merkúrral kerül harmonikus kapcsolatba: próbáld meg kigondolni a lehetséges anyagi problémák kezelésének módját. Élvezd a tavaszi természetet, lehetőleg vidéken, inspiráld merész és szokatlan ötleteiddel szeretteidet, tervezz virtuális randit, ám ha karanténban kell maradnod, lásd vendégül a családot. Süthetnél például saját kezűleg egy kis sütit. A családi körben elköltött különleges ebéd után a kávé mellett alaposan kibeszélgethetitek magatokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha idegeskedsz az anyagiak miatt, ez megmérgezheti a napodat, de kövesd a pénzpiac azon változásait, amelyek hatással lehetnek a pénzügyeid alakulására.

Bika (04. 21-05. 20.) Állást szerezhetsz az interneten - hűséged olyan rokonszenves vonás, amely nemcsak a pasidhoz, hanem a barátaihoz fűződő kapcsolataidat is meghatározza.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha képtelen vagy a pénzzel bánni, és menekülsz az anyagiakkal kapcsolatos teendőktől, talán egy rokonod tud segíteni, hogy rájöjj, hogyan bánj vele.

Rák (06. 22-07. 22.) Akkor vagy boldog, ha gondoskodhatsz másokról: meggyőződésed, hogy rokonaid és barátnőid az éhhalál küszöbén állnak, és neked kell megmenteni őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyi vállalkozásba kezdhetsz, s bízvást remélheted, hogy a siker ezúttal sem marad el, de utasítsd el a munkahelyi kalandot, ne szeress bele a főnöködbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elöntenek az e-mailek, amelyek külföldön élő barátnődtől érkeznek, aki munkát ajánl, a párodnak pedig engedd meg, hogy beszámolhasson az álmairól, vágyairól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Használj szexjátékszereket, és ha megérted, hogy a pénz nem azonos a biztonsággal, akkor kevésbé fog gyötörni az az aggodalom, hogy vajon eleget tettél-e félre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó partira törekszel, ezért vonzalmadban az anyagi érdek is szerepet játszik, de tartsd észben, hogy a párodnak megértésre van szüksége, nem arra, hogy átneveld.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Foglalkoztat munkahelyi vagy anyagi problémád, s dolgozol megoldásán, de hagyj a párodra minden olyan döntést, amelyhez nem tudsz hozzászólni.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen megy minden, ami kreativitással és írással kapcsolatos, de a karantén időszakában is fontos, hogy kedveseddel bővítsétek a közös élményeitek körét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel ingerültté válhatsz a házi fogság miatt és azért is, mert rokonaid túl sokat várnak tőled – egyszerűen képtelen vagy minden kívánságukat teljesíteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed egy másik városban él, ne írj túl sok e-mailt: a szerelmi kapcsolat lényege a testi vonzalom - az internet csak a kötetlen csevegésre ad lehetőséget.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban