Ma nagy hódításba kezdhetsz - Egymondatos horoszkóp: December 5.

2020.december.5.

Mivel a Hold vasárnap estig az Oroszlán jegyében vonul, megszállottan élsz-halsz azért, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Hódítónak érezheted magad, átadhatod magad a szenvedélynek, a párod is kielégíti az igényeidet. Mivel este a Hold a Skorpió-Vénusszal nincs éppen a legjobb kapcsolatban, a féltékenység feszültséget gerjeszt, egy élősködő partnerrel vagy rokonnal fenntartott kapcsolat pedig nagyon ráfizetéses lehet. Nem sokkal később a Hold és a Kos-Mars trigon hatására tele vagy tettvággyal. Szeretteid azt kapják tőled, amire számítanak. A szülők ne felejtsék el kitenni a csizmákat az ablakba, mert a vasárnap a gyermekeké, amikor a Mikulás biztosan hoz nekik valamit.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha sokat költöttél az utóbbi időben, ma felülvizsgálod, mibe kerül neked a randizás, ám ha hazardírozni van kedved, nem állsz ellen a nyereményjátékok csábításának.

Bika (04. 21-05. 20.) Belső bizonytalanságod ellensúlyozására talán rázúdítod szeretetedet a párodra és családod tagjaira, de ezzel hiába akarod bebizonyítani, hogy megfelelsz nekik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Aki ma sértő megjegyzéseket tesz, magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, de a párodnak nincs szüksége arra, hogy megtudja munkahelyi románcodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a pénzt és a szerelmet illeti, úgy tűnik, túlzó elvárásaidnak képtelenség megfelelni, a szexet viszont csak a holtig tartó hűséggel együtt tudod elképzelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szingliként nincs esélyed a közeli együttélésre, de boldog anyukaként elragadónak találod csemetéd lelkesedését, sőt még azt is, hogy néha megvadul.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keresd fel a rokonokat és ismerősöket, de csak azokat, akik közel állnak hozzád; ne legyél mártír, hogy kellemetlen, felfuvalkodott emberekkel töltsd a napot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnőid kincset érnek számodra, hiszen nemcsak becsvágyó terveid kivitelezésében állnak melletted, hanem egy szerelmi vagy üzleti ballépéstől is megóvnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkahelyeden nem becsülnek meg eléggé, érzelmi egyensúlyod meginoghat, de játszmázás helyett nyomj le inkább néhány fekvőtámaszt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Talán pofon vágsz egy kihívóan közeledő pasit, de ne feküdj le az exszel, egy sportos fickó mellett viszont átélheted a hirtelen fellobbanó szerelem izgalmát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy megszédítsenek a könnyű sikerek, igyekezz érzelmi és üzleti dolgaidat is kevésbé bonyolítani, de ne keveredj bele családi és anyagi vitákba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Csábít ugyan a csillogás, a pompa, partnered rangkórságát, kollégáid irigységét viszont ki nem állhatod, de ha vonzónak találsz valakit, akkor mitől félsz?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy feladat elvégzése után nem kapod meg az elismerést, ne strapáld magad tovább, de nézz szembe az irodai kapcsolatodból adódó bonyodalmakkal.

Ez is érdekelhet

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói