Ma nagy meglepetésekben lesz részed - Egymondatos horoszkóp: április 7.

2021.április.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben lévő Hold reggel harmonikusan illeszkedik a Kos-Vénusszal és az Ikrek-Marssal, ebédidőben pedig a Jupiterrel kerül együttállásba: ma nemcsak holmi feltalálók és programozók léphetnek feljebb a ranglétrán, juthatnak prémiumhoz vagy extra jövedelemhez, mert újító ötletekkel álltak elő. Saját kreativitásod kibontakoztatásának is van egy biztos útja: egy ötletgyártó program. Ha sikeres akarsz lenni, fejleszd összefogási és együttműködési stratégiádat, hagyd el a kitaposott ösvényt és merj új útra lépni. Nyereséget hozó ügyleteket folytathatsz számítógépeden keresztül, de ami a párkapcsolatodat illeti, nem ragaszkodsz a házasságlevélhez. Ne erőltesd túl a lábad, az esti órákban viszont, amikor a Hold már átlép a Halak jegyébe, ne titkold, hogy szükséged van szeretetre, romantikára.

Ma nagy meglepetésekben lesz részed - Egymondatos horoszkóp: április 7.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Tárgyalásodon vagy videokonferencián kifoghatsz magadnak egy gazdag pasit, aki vevő az ötleteidre, de meg sem fordul a fejedben, hogy elkötelezed magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a munkahelyeden meglepetés ér az előmeneteleddel és a díjazásoddal kapcsolatban, ne áruld el főnöködnek vagy szeretődnek, hogy rájöttél a titkára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sok sürgés-forgás lesz jellemző életedre, ráadásul azt sem tagadhatod le, hogy egyik barátodtól vagy főnöködtől meleged lesz, de ebben igazán nincs semmi rossz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ki gondolta volna, hogy egy nap alatt romantikus angyalkából elegáns üzletasszonnyá válsz, ám ha üzlettel foglalkozol, válaszd külön a pénzt és a szexet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Remek üzletasszony vagy, de ne legyél az a nő, akit ki lehet használni - a párod viszont ahol csak tud, segít téged még akkor is, ha konkurensek vagytok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Többnyire a súlyfelesleggel rendelkező hölgyeket fenyegeti visszér és trombózis, ők ügyeljenek a megelőzésre, de a közös munka vagy üzlet összeköt a pároddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Örülsz neki, hogy kedvesed felkeres, újdonságok utáni vágyadat is kielégíti, de annyi meglepetésben részesít, hogy este már csak egy kis nyugalomra áhítozol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minden kellemesen alakul magánéletedben, de mivel a cégedet képviseled, elvárják tőled, hogy a szerelmi és szexuális ügyeidet diszkréten bonyolítsd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesedtől, barátaidtól vagy rokonaidtól nemcsak hasznot hozó pénzügyi tippeket kapsz, de megszabadulhatsz néhány megcsontosodott gondolatodtól is.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz ma mindennél többet jelent számodra, de ha otthonodat irodának tekinted, tartsd észben, hogy egy irodában meg kell védened magad a támadó kedvű pasiktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Másnak érzed magad, mint a többiek, de ha elkötelezettje leszel egy nemes célnak, támogatóra találsz, s ha a fiúdnak van valami merész ötlete, te benne vagy.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Mások helyett húzod az igát, de ha nincs is állandó kapcsolatod, akkor is zavar, ha a pasid csak a pénzedért vagy a lakásodért tölt el veled pár éjszakát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője