Ma nagyon megértő vagy - Egymondatos horoszkóp: Július 5.

2017. július 5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rákban lévő Nap harmonikus trigon fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, erős ösztönzést érezhetünk a jótékonykodásra. Szokatlanul idealista hangulatba kerülünk, beleérző készségünk révén azonnal megértjük mások gondjait, és ahol csak lehetőségünk van rá, megpróbáljuk enyhíteni őket. Ez az önzetlenségre hajlamosító konstelláció kedvez a karitatív tevékenységeknek, de a művészek is különlegesen ihletett állapotba kerülnek. Spirituális érzékenységünk is fokozottabb, ezért most fogékonyak leszünk a misztikus tapasztalatokra. Ha van rá lehetőségünk, meditáljunk a vízparton, döntéshelyzetekben pedig bízzunk a megérzéseinkben.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a boldog családban élőknek a "jótettek, az áldozatok végül a javukra válnak", ha hozzátartozóid javát tartod szem előtt, akkor az saját javadra is válik.

Bika (04. 21-05. 20.) Akiket csodálsz, csodálatra méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, de saját személyes varázsod is fokozódik, amíg melegséget és reménységet árasztasz magadból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamit el akarsz érni, nem riadsz vissza a legnagyobb áldozatoktól sem, de hibát követsz el, ha nem cseréled le jelenlegi állásodat egy jobban fizető posztra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha követed a megérzéseidet, felküzdheted magad a felső tízezer előkelő köreibe, és komoly pénzügyi sikereket érhetsz el, de egy távoli utazás ellen sincs kifogásod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igaz, hogy szükséged van a szexre, de ebből még nem következik, hogy könnyű préda legyél, túl sokat fizess érte, s meglévő anyagi gondjaidat újakkal tetézd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Már összejövetelekre sem jársz el befolyásos barátaiddal, attól tartasz, hogy újra bemutatnak neked egy elérhetetlen pasit, pedig itt az ideje, hogy végre élni kezdj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészi tevékenységed során mélyen megbízhatsz az intuíciódban, ám ha mások helyett dolgozol, kimerülhet a kreativitásod fejlesztéséhez szükséges energiád.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakmádban egy utazási lehetőség vagy külföldi betanulás igen sokat jelent számodra, párodat is leveheted a lábáról, ha részt veszel titkos fantáziálásaiban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lelkifurdalást érezhetsz, ha önző módon viselkedsz, de ne feledd: a segítőkészség valóban szép tulajdonság, de megsínyli azt, ha kötelező jellegűnek hiszed.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma önzetlenül segítesz rokonaidnak, remek ötleteidet megosztod kedveseddel, ráadásul a rád jellemző tartózkodást is feladod vonzó üzletfeleddel szemben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új munkát találsz, de ne igyál előre a medve bőrére, győződj meg róla, hogy tényleg el tudod látni a munkakört, és hogy annyit fizetnek-e, amennyit vársz.

Halak (02. 20-03. 20.) Álmaid és kreativitásod munkakörülményeidben ígérnek javulást: jelképes beszédükkel olyan tájékoztatást adnak rólad, amit máshonnan hiába várnál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lombikturizmus – akik bármeddig elmennek, hogy gyermekük lehessen

glamour plusz ikon Lombikturizmus – akik bármeddig elmennek, hogy gyermekük lehessen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)