Ma nagyon sok mindent véghez tudsz vinni - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 14.

2017.augusztus.14.

Használd ki a Bikában lévő Hold harmonikus fényszögeit a Merkúrral, a Vénusszal és a Plútóval, és foglalkozz a befektetéseiddel, pénzügyeiddel, szánj időt a családodra és a kedvesedre, élvezzétek az élet apró örömeit, vagy kényeztesd szeretteidet valami kedves meglepetéssel. Érdemes a mai napra időzíteni a bevásárlást, de mivel a Holdat a Mars támadja, óvd a torkodat a hidegtől, ne igyál jeges italokat, ne egyél fagyit. Lásd vendégül családod tagjait, vagy utazz el pár napra vidékre és élvezd a természetet.

Kos (03. 21-04. 20.) Veszélyes megszokni párod és rokonaid szeretetét és törődését, és azt hinni, hogy ez magától értetődik, vagy a szeretetnek egyre drágább bizonyítékait követelni.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel manapság már a nők is kezdeményezhetnek, hívd fel vágyaid tárgyát, hiszen végre nyugodt körülmények között kellene beszélgetnetek egymással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy véled, hogy semmi üzleti érzéked sincs, kedvesed mégis belerángat egy biztonságos ügyletbe, de szomszédod fölényes hangnemét nem kell eltűrnöd.


Rák (06. 22-07. 22.)
Ha kedved tartja, főzd meg barátaid és rokonaid kedvenc ételét, de ne tagadd, hogy amint vágyaid tárgya szóba kerül, azt képzeled, hogy szarva van meg patája.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valamilyen fontos helyen állásügyben vagy potenciális ügyfélként kell bemutatkoznod, okos dolog lenne jó fodrászhoz és kozmetikushoz menned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Épp ideje, hogy kifogd a lovakat a mindennapi munka szekeréből, és elmenj nyaralni: nem kell fényűző szállodában üdülnöd, egy vidéki panzió is megteszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Üzleted ügyes pénzügyi manőverezéseddel és a divat iránti érzékeddel aranybányává növi ki magát, függetlenül attól, milyen magasra srófolod az árakat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Abból, ahogyan egyik haverod vagy útitársad méreget, arra lehet következtetni, hogy a közös vacsora után egészen különleges szórakoztatásban reménykedik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne várj túl sokat ettől a naptól, érd be annyival, hogy napi teendőidet ellátod, és utána felkeresed a kozmetikust vagy a masszőrt, de vigyázz a torkodra és a füledre.

Bak (12. 22-01. 20.) Főnököd (üzletfeled) minden bizonnyal azért találta ki a közös étkezést, hogy az irodán kívül beszélhessen veled, hiszen már többször mondta, hogy tetszel neki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szívességet teszel a rokonaidnak, akik minden nagykutyát ismernek, lekötelezed őket, ajánlgatni fognak, sőt még az üzleti világ krémjébe is bekerülsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindjárt jobb a kedved, hogy épp ma igyekszik hozzád egy érzelmes, de szőrszálhasogató pasi, aki megérdemli, hogy rendbe szedd magadat kissé, mielőtt odaér.

Ez is érdekelhet

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján