Ma nagyot fordulhat a szerencséd - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 9.

2020.szeptember.9.

A Szűz jegyében lévő Nap és a Bak-Jupiter trigon szerencsés fordulatot jelez ebben a nehéz évben. Kérdés, hogyan használjuk fel ezt a kedvező konstellációt hivatásunkban vagy egészségünk megőrzésében. Sokan a magas pozícióban vagy a pénzben látják a szerencsét, az idősebbek viszont tudják, hogy az egészség sokkal nagyobb kincset jelent. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, bizakodásra van szükségünk, ami kapcsolódik a Jupiterhez. Most kiderül: van igazság az életben, még akkor is, ha néha kételkedünk benne - a jog és az igazságszolgáltatás ugyanis a Jupiter uralma alatt áll. Ám a Jupitertől jutalmat csak azok kapnak, akik szilárd erkölcsi értékrenddel rendelkeznek. Nagyon ambiciózusnak tűnhetsz a munkádban, ezért felszállhatsz a karrierliftre. A bolygók a belső iránytűdet az elmúlt hónapokban átállították. De vajon még mindig helyes az irány? Minden, ami tavasz óta nem ment gördülékenyen, most újra működni kezd. Aki állásváltoztatást, továbbképzést tervez, végre odaállhat a rajtvonalhoz.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel főnököd elégedett eddigi munkáddal, magasabb pozícióba akar helyezni, állásügyeidet szerencse kíséri, a munkahelyeden pedig a szerelem is rád találhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldön akarsz tanulni, nyújts be ösztöndíjkérelmet, ha pedig családalapításra és cégegyesítésre is készülsz, előnyös lenne e két tevékenységet összekötni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Életed párja vagy rokonaid valamilyen szempontból hasznot hoznak számodra, és ha felajánlanak egy szép nyereséget ígérő befektetést, azonnal csapj le rá.

Rák (06. 22-07. 22.) A csillagok előnyös pénzügyi ajánlatot jeleznek, és ha vonzódsz egy befolyásos pasihoz, aki gyakran utazik külföldre, ne lepődj meg, ha házassági ajánlatot kapsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23) Végre kifizetődő munkát ígérnek a csillagok, pályádon kezdenek beérni korábbi fáradozásaid gyümölcsei, irodai románcod pedig javítja munkád minőségét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerencse érhet, ami a partnereddel, munkáddal vagy lakáskörülményeiddel hozható összefüggésbe - önbizalmad, vállalkozó kedved is töretlen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A csillagok számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy barátaidnak és rokonaidnak segíts, a magányban töltött tevékenység pedig jó lehetőség új célok kitervelésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel az életben a legfontosabb dolog a megfelelő emberekkel lenni ismeretségben, ma akad valaki, aki mindent megtesz azért, hogy támogassa ambícióidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hivatásod előmeneteli és pénzügyi vonatkozásai is nagyon kecsegtetőek, és ha olyan ajánlatot kapsz, amely javíthat anyagi helyzeteden, ragadd meg!

Bak (12. 22-01. 20.) Anélkül, hogy akár a kisujjadat is megmozdítanád, külföldi felkérésre, nyereségre számíthatsz, csak a szemléletedet kellene megváltoztatnod negatívról pozitívra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vagyonod gyarapodik, előnyös feltételekkel kaphatsz hitelt, és ha beházasodsz szeretőd családjába, talán még a párod cégének vezetésében is helyet kapsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Bombabiztos szakmai szövetséget köthetsz, amely segíthet változtatni munkakörülményeden, ráadásul egy munkahelyi kapcsolat számtalan előnyéit is élvezheted.

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.