Ma nagyot változhat a jövőnk - Egymondatos horoszkóp: December 17.

2020.december.17.

A mai nap legfontosabb eseménye a Szaturnusz belépése a Vízöntő jegyébe, ahol két és fél évig halad: máris elkezdhetünk reménykedni abban, hogy ennek a bolygónak a hatására már nem lesz túl kilátástalan a jövőnk vagy sorsunk. A Vízöntő-Szaturnusz kedvez a tudományos és technikai felfedezéseknek és felhívja figyelmünket az összefogás és együttműködés szükségességére embertársainkkal. Ma már a Hold is a Vízöntőben halad, így délelőtt, amikor a Nyilas-Vénusszal barátkozik, élvezheted a kötöttségektől mentes ismeretségeket és kapcsolatokat, de semmit sem áldoznál fel szabadságodból. De este, amikor a Holdat a Bika jegyében lévő Uránusz stresszeli, nem valószínű, hogy el tudod viselni a folyamatos feszültséget, az anyagi bizonytalanságot és a váratlan változásokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Megkezdheted tanulmányaidat a művészeti főiskolán, kapcsolatod érdekesebbé és szenvedélyesebbé válik, és a protekció előnyt jelent egy üzlet megszerzésénél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy gondolod, hogy nem tudod kezelni a számítógépet, akkor meg se próbáld, de ha esélyt akarsz adni magadnak a fejlődésre, sajátíts el új módszereket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Próbálj több figyelmet fordítani másokra, mert jöhet egy új szerelem, de egyelőre még ne éld bele magad: a varázs éppoly hamar elmúlik, amilyen gyorsan érkezett.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, pénzügyekben fordíts figyelmet az apró dolgokra, ami kissé unalmas, de ne hagyd, hogy a szex áldozatul essen a mindennapok taposómalmának.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ismerd el, hogy szerelmes lettél egy pasiba, aki semmiben sem felel meg az elvárásaidnak, de munkahelyi főnököddel kapcsolatban se táplálj hiú reményeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Segítségre vársz, különösen, ha állásban vagy: partnered vagy rokonaid segítsége nélkül kihasználva érezheted magad és nem marad energiád a szerelemre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy sikeres vállalkozás nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, de nem veheted rossz néven, ha kedvesed naphosszat cseverészik különféle sporteseményekről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kevésbé vagy érzékeny azokra a dolgokra, amelyek szívhez szólnak, de ha a párod nem keres eleget, akkor tudod, hogy úgysem tudnál sokáig együtt élni vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan jól elvagy kedveseddel vagy egyik üzletfeleddel, mintha régi barátok lennétek, egy szerető partnerrel pedig nem baj, ha néha elveszíted a kontrollt.

Bak (12. 22-01. 20.) Annyi pénzt, amennyire szükséged van az ajándékvásárláshoz, partnered a legjobb szándékkal sem tud előteremteni, ezért jobb, ha nem is feszegeted ezt a témát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szabad és céltudatos életfelfogásod rendkívül vonzó barátaid és kollégáid számára, és ha új társaságra vágysz, erre mostanában kitűnőek a kilátásaid.

Halak (02. 20-03. 20.) Felelőtlen bakfisnak érezheted magad, mégis jobban teszed, ha nem bújsz ágyba egyik kollégáddal, ha attól tartasz, hogy az illető nem a diszkréciójáról híres.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!