Ma ne a különcködésben keress önigazolást - Egymondatos horoszkóp - június 4. hétfő

2018.június.4.

Mivel a Hold még ma is a Vízöntő jegyében halad, és a reggeli órákban nincs éppen ideális kapcsolatban a Skorpió-Jupiterrel, különcségeddel ne provokálj szándékosan másokat, csak azért, hogy bebizonyítsd egyediségedet, másságodat. Ne féltékenykedj, ha mások élvezik főnököd megkülönböztetett figyelmét, ám az Ikrek jegyében járó Nap befolyására szellemileg tökéletesen összeillő párost alkothatsz partnereddel. Mindketten temérdek barátot, ismerőst vonzotok magatokhoz, csak arra ügyeljetek, nehogy a pajtási viszony eluralkodása miatt kihunyjon köztetek az érzéki vonzalom.

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságodban vagy egy üzleti találkozón felcsillanhat a gyors meggazdagodás lehetősége számodra, de más kérdés, hogy mekkora árat kell fizetned érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Megeshet, hogy ma egy új, izgalmas feladatban találsz meg minden olyan örömet és élményt, amiről egy túlságosan szoros kapcsolatban le kellett mondanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel szellemi téren magasan fölényben érzed magad mindenkinél, fogd vissza önteltségedet, de érdemes lenne foglalkoznod külföldi piacok meghódításával.

Rák (06. 22-07. 22.) Szállj ki egy veszteséges vállalkozásból, de bármennyire bizonytalannak érzed is anyagi jövődet, ne múljon el a nap anélkül, hogy ne csillapítsd szexuális vágyadat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha úgy döntesz, hogy összeköltözöl kedveseddel, ezzel aztán vége a gyöngyéletnek, hiszen nemcsak a szobát kell megosztanod vele, de még a fürdőszobádat is.

Szűz (08. 24-09. 23.) A reggeli edzésed után lehetőleg ne a legközelebbi éttermet célozd meg, és igyekezz mérsékelni azt a hajlamodat, hogy kontrollmániáddal kollégáid idegeire menj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma senki semmivel nem tud rávenni, hogy dolgozz, ám ha némi újdonságra és izgalomra vágysz, döntsd úgy a pasidra az irodája ajtaját, akár egy kommandós.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel családi vállalkozásoddal, ingatlanbefektetéseddel melléfoghatsz, talán célszerűbb volna elnapolnod fontos teendőidet, és megtartani ígéreteidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ügyelj arra, nehogy a nap első felében folt essen a jó híreden, de ha szerepelhetsz a rádióban vagy a tévében, biztos lehetsz benne, hogy mindenkit lepipálsz.

Júniusi HOROSZKÓP: Igazi mesebeli hónapot ígérnek a csillagok, tele humorral, sikerrel, csábítással

Júniusi HOROSZKÓP: Igazi mesebeli hónapot ígérnek a csillagok, tele humorral, sikerrel, csábítással

Bak (12. 22-01. 20.) Reggel pocsékul teljesítesz, ami a pénzügyek intézését illeti, de később különleges ismereteid révén, amit csak kevesen tudnak, alaposan megtömheted a bukszádat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma elől jársz a fennálló rend, a hatalom és a konzervatív felfogás megvetésében, de ne az eszedet, hanem a szívedet kövesd, amikor kedvesed megkéri a kezed.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy ma teljesen egyedül akarsz maradni, az viszont csak hasznodra válhat, ha elég időt adsz a párodnak, hogy tisztázza az érzéseit veled kapcsolatban.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi