Ma ne dönts fontos kérdésekben - Egymondatos horoszkóp: November 28.

2018.november.28.

A Nyilas jegyében lévő, még hátráló Merkúr együttállásba kerül a Jupiterrel: ha eddig húzódtál egy nehéz levél megírásától, most megtalálhatod a megfelelő szavakat, s a szükséges meggyőző képességet. Az időpont alkalmas fontos megbeszélések, tárgyalások előkészítésére, a téli vakáció megszervezésére, de nehogy belemenj minden ügyletbe, ami megragadja a figyelmedet. Hajlamos lehetsz ugyanis egyszerre túl sok ügyet bonyolítani. Utálod a merev munkarendet, és tudnod kell, hogy ma nem vagy alkalmas arra, hogy fontos kérdésekben dönts. Fogd vissza magad, ha kritizálni akarod a főnököd új frizuráját, de ne feledkezz meg a munkáddal kapcsolatos kisebb részletekről!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha sikeresen letetted a nyelvvizsgát, rögtön találhatsz is állást külföldön, de ne követelj túl sokat magadtól, és ügyvéd jóváhagyása nélkül ne írj alá munkaszerződést.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma plusz bevételre tehetsz szert, fontos üzleti tárgyalásra kerülhet sor, ráadásul valaki a segítségedre lehet egy jó adótanácsadó vagy akár új ügyfelek felkutatásában.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A most induló kapcsolatok meghatározzák sorsod alakulását: egy laza viszonnyal semmi baj, az állandó kapcsolat gondolata azonban visszataszító lehet számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma eljátszadozol a gondolattal, mi lenne, ha új munkakörben próbálnád ki magad, és ha tényleg komolyan gondolod a dolgot, akkor elkezdheted az állásvadászatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kreativitásod pénzt hoz a konyhára, a szerencsejátékokban is vállalhatsz némi kockázatot, és igazán nem lenne rossz egy jómódú pasiba beleszeretned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megtaláltad álmaid lakását, az időpont alkalmas költözködésre, összebútorozásra a pároddal, a fölényeskedést viszont nem engedheted meg magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha betartod a játékszabályokat, győztesként kerülhetsz ki egy pereskedésből, de lehetőleg ne vitatkozz a környezeteddel, mert te húzhatod a rövidebbet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fontos üzleti tárgyalásra kerül sor, amely kedvezően befolyásolhatja anyagi helyzetedet, de nehogy úgy érezd, hogy most már mindent megvehetsz magadnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha új állásra vágysz, használd ki a csillagok által nyújtott lehetőséget, de az sem kizárt, hogy valakitől, aki rangban fölötted áll, komoly házassági ajánlatot kapsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne legyél elhamarkodott, ne verd bele az orrod mások dolgába, és arra is ügyelj, mit és hogyan mondasz: ha nem vagy közérthető, ne csodálkozz a sikertelenségeden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerelemben és az üzletben sikeres időszak következik, és ha partnered bíztatására belefogsz egy vállalkozásba, igencsak tekintélyes haszonra teszel szert.

Halak (02. 20-03. 20.) Kibővítheted vállalkozásodat, külföldre mehetsz dolgozni, de nem ajánlatos munkaszerződést aláírni, arra viszont még alkalmas a nap, hogy állásinterjúra menj.

Ez is érdekelhet

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

Divathírek

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

Divathírek

Jennifer Lopez bőr melltartóját nem érdemes dzseki alá rejteni

Jennifer Lopez bőr melltartóját nem érdemes dzseki alá rejteni