Ma ne fojtsd magadba a párod elleni kritikát - Egymondatos horoszkóp - január 24. csütörtök

2019.január.24.

A Nap február 10-ig a Vízöntőben folytatja útját: legyél trendteremtő, és biztosíts magadnak nagyobb mozgásteret!
A Szűz jegyében lévő Hold hatására pótolhatatlanná akarsz válni a munkahelyeden, viszont a holdat támadó Vénusz miatt úgy érezheted, a munkádon kívül nem jut időd kapcsolataid ápolására, és azt kívánod, bárcsak ne így lenne.

Ma ne fojtsd magadba a párod elleni kritikát - Egymondatos horoszkóp - január 24. csütörtök
Fotó: giphy

Gondold át a teendőidet, írj listát róluk, de ne ódzkodj attól, hogy kifejezésre juttasd érzéseidet és megtagadd azt, amit nem akarsz megtenni. Ne hajolj meg mások igényei előtt, és ne hidd, hogy mindenki másnak a gondjait neked kell megoldanod! Mivel a gyomrod ma különösen érzékeny, ne terheld fölöslegesen.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkában, anyagiakban melléfoghatsz, ne dolgozz mások helyett, tanuld meg, hogy a könnyen elvégzett munka is értékes, és keress magadnak értékes barátokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Azért anyáskodsz kedvesed fölött, hogy nélkülözhetetlenné tedd magad, pedig igazán megtanulhatnád végre, hogy az anyáskodás tönkreteheti párkapcsolatodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor szeretnéd, hogy a párod vegye ki a részét a ház körüli teendőkből, akkor erre ő hajlandóságot mutathat, ám azt a maga sajátos módján végzi el.

Rák (06. 22-07. 22.) Délelőtt figyelj a jelzőtáblákra, hogy idejében odaérj, ahová elindultál, ne hibáztasd a kollégáidat a problémáidért, de ne fojtsd magadba a párod elleni kritikát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy Szűz jegyű üzletfélhez anyagi érdekeltség fűz, de az ajánlatokat, amelyeket ma kapsz, ne ügyetlenkedd el okoskodással, körülményeskedéssel!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nagyvonalúan elnézed az emberi botlásokat, nem veszed magad és tevékenységedet túl komolyan, akkor egy kellemetlen szituációból is a legjobbat hozhatod ki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mondj nemet annak a rokonnak vagy kollégának, aki állandóan pénzt vagy szívességet kér tőled; kezdj kiállni önmagadért a családodban és a munkahelyeden is!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vigyázz, mert ma nagyon megtévesztőek lehetnek az első, felületes benyomások: egy baráti összeröffenés hasznos lehet, de ne hagyd, hogy valaki behálózzon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Miközben küzdesz a megélhetésért, építgeted a karrieredet, elnyomod magadban az érzelmeidet, pedig nem ártana újra megtalálnod a kapcsolatot nőies éneddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha napközben dolgozol, este iskolába jársz, éjszaka tanulsz, hogy letedd a vizsgáidat, emiatt túl sokáig tarthat, hogy minden kötelezettségednek eleget tegyél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fogyasztói társadalomban élük, ami arra kényszeríthet, hogy szeretetedet tárgyakkal fejezd ki, de ne hagyd, hogy egy alkalmi kapcsolat a fejedre nőjön.

Halak (02. 20-03. 20.) Békélj meg a pároddal és a barátaiddal, fogadd el az ő szempontjaikat, de ne feledd: az a közhely, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást, csak ámítás!

Ez is érdekelhet

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk