Ma ne hagyd magad megfélemlíteni - Egymondatos horoszkóp: Április 14.

2020.április.14.

A Kos jegyében járó Nap és a Bak-Plútó diszharmonikus fényszöge a hét első munkanapján hatalmi megszállottságot, főnököknek, tekintélyszemélyeknek való kiszolgáltatottságot és anyagi vagy szexuális függőséget okozhat. Mellőzd az ultimátumokat, a fixa ideákat, de ne hagyd magad megfélemlíteni, manipulálni! Ha valaki hatalmi helyzetével visszaélve kizsákmányol vagy molesztál, tanuld meg, hogy nem csupán bábu vagy a sakktáblán, merj magad is beszállni a játszmába! Egészséged és biztonságod megőrzése érdekében kerüld el a tömeget, a veszélyes környékeket és személyeket, de legfőképpen azokat, akik hasznot húzhatnak félelmeidből, függőségedből.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a munkahelyed, a megélhetésed vagy a szerelmi kapcsolatod veszélybe kerülhet, és nem tetszik neked az örök vesztes szerepe, ne félj a konfrontációtól!

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolatod a rokonsággal szakítópróba elé kerül, a felhalmozott sértődöttség és a féltékenység pedig párkapcsolatod kibontakozásának lehetőségét áshatja alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy bármit csinálhatsz anélkül, hogy tekintettel lennél másokra, és szembe kell nézned azzal, hogy szakmai vagy üzleti döntésedet megvétózzák.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy a jelenlegi bizonytalan helyzetben, párkapcsolatodban, megélhetésedben, és a hivatásodban is kiszolgáltatottá válj környezeted manipulációjának!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden aligha úszod meg a hatalmi harcokat, de ne hagyd, hogy az állásod elvesztése miatti félelmed miatt kiszolgáltatottá, manipulálhatóvá válj!

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerencsejátékkal nem érdemes próbálkozni, itt az ideje viszont, hogy tisztázd érzelmeidet és üzleti kapcsolataidat, ám egy ismeretségért nem kell szexszel fizetned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vedd tudomásul az anyagiaktól és a kapcsolataidtól való függőségedet, de ne legyél megvesztegethető, ne engedj lehetetlen követeléseknek!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kicsit megártott az örökös bizonyítás, a sok munka, egyik rokonod vagy felettesed pedig ellenségesen akadályoz abban, hogy elképzeléseidnek érvényt szerezz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha túl sok a vesztenivalód, ne vállalj pénzügyi kockázatot, és ha a magánéletedben feszültség támad, óvakodj attól, hogy dühödben vagy dacból szórd a pénzt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne felejtsed el, hogy lejárt a fizetési határidő, már ami a hiteltartozásodat illeti, de ki kell derítened, hol rontod el, amikor megpróbálsz többet nyújtani a családodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tűrd el, hogy a párod vagy főnököd hatalmaskodjon feletted, ne futamodj meg félelmedben, merj "nem" –et mondani, hogyha nem akarsz "igen"-t mondani!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan események következnek be, amelyek veszélybe sodorhatják a munkádat és a bevételedet, kérj támogatást olyasvalakitől, aki hatalommal rendelkezik.

Ez is érdekelhet

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod