Ma ne kekeckedj feleslegesen - Egymondatos horoszkóp - augusztus 12. vasárnap

2018.augusztus.12.

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal és az Uránusszal, ez a konstelláció támogatja a józan gondolkodást, de legalább vasárnap mellőzd a szőrszálhasogatást. Ne akarj nélkülözhetetlen szupernő lenni, akinek nincsenek egyéni igényei és kívánságai, aki csak mások gondjai iránt tanúsít önzetlen odaadást, hiszen a vállad és a gerinced nincs rozsdamentes acélból. Lehet, hogy érzelmileg kissé visszafogott vagy, de rendelkezel azokkal az erényekkel, amelyekkel hatással lehetsz a párodra. Ha a pasid férfias önérzete elviseli, akkor pénzügyi tanácsaiddal vagy a családi kassza kezelésével elnyerheted csodálatát és tiszteletét.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a pasik azokat a nőket kedvelik, akiket fel tudnak oldani, akik közvetlenek, tárd fel érzelmeidet, és hidd el, hogy a párod értékesnek és értékesnek talál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne félj az elutasítástól vagy attól, hogy érzékenységed sebezhetővé tesz: ha találkozol a pároddal, határozd el, hogy nem a tartózkodás lesz a domináns az életedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Szűz (08. 24-09. 23.) Megértően viseled el mások hibáit, de ez még nem magyarázat arra, miért viselkedsz a pároddal ennyire tartózkodóan, amikor mindig elviseli a baklövéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem arra ösztönöz, hogy kötelező feladataid láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne egy kicsit derűsebb hangulatban tölteni ezt a vasárnapot?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem a tiéd világ legjobb munkahelye, mégsem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd, viszont megtörhetsz néhány elavult szokást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azon kapod magad, hogy ilyesmit gondolsz: "Nincs időm arra, hogy szabadságra menjek", inkább erre gondolj: "Most végre van pár napom arra, hogy elutazzak".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hallgasd el a párod elől, amit el kellene mondanod, de ha ma is dolgoznia kell, jó tündér módjára tedd meg, hogy hazaérve ragyogóan kitakarított lakás várja.

Ez is érdekelhet

5 dolog, amit a poliamor párkapcsolatokról tudnod kell

5 dolog, amit a poliamor párkapcsolatokról tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma