Ma ne kezdj új dolgok, tedd rendbe a régieket inkább - Egymondatos horoszkóp - augusztus 26. szombat

2017.augusztus.26.

A látszólag hátrafelé keringő Szűz-Merkúr ma együttállásba kerül a Nappal: lassacskán kezded megérteni, miért nem alakulnak ügyeid az elvárásaid szerint. Mivel az ördög a részletekben rejtőzik, még a látszólag jelentéktelen apróságoknak is különleges figyelmet kell szentelned. Számíthatsz rá, hogy a kommunikáció, a szerződések, utazások, és a kereskedelem területén elveszíted ellenőrzésedet a dolgok felett. Ez az időszak nem számít túl szerencsésnek új vállalkozás vagy munka beindítására, viszont arra kiválóan alkalmas, hogy pótold mulasztásaidat, átnézd fontos irataidat, kiselejtezd vagy megjavíttasd tönkrement használati tárgyaidat.

Kos (03. 21-04. 20.) Tedd túl magad a kétségeiden, hiszen ha egy vonzó munkatársaddal megértitek egymást a munkában, miért ne lehetne köztetek összhang a magánéletben is.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvesed és hozzátartozóid ragaszkodó szeretettel vesznek körül, a munkahelyeden pedig egyszerűen nem tudnak meglenni nélküled, nélkülözhetetlen vagy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha piszkál a családod, éppen ideje lenne belátnod, hogy nem lóghatsz hosszú ideig a nyakukon: egyszer csak el kell kezdened valami értelmes dolgot csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Tárgyalsz, üzletelsz, és ha mellékállásra vadászol, telefonáld végig azokat az ismerősöket vagy rokonokat, akiktől remélhetsz valamit, hátha sikerrel jársz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tény, hogy bevételeid és kiadásaid megtervezésében nem vagy elég óvatos, de szerencséd van, mert egyik barátod megjelenik, és megmondja, mit tegyél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Állásinterjúra, főnökkel való tárgyalásra kedvező időpont, jó szemed van a részletekhez, de mivel csak a tökéletességgel éred be, nem könnyű veled dolgozni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ellenfeled megtorpedózza a megállapodást, amely számodra sikert jelentett volna, s olyan óvatlanul sétálsz bele a csapdába, ahogyan arra csak te vagy képes.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiterjedt szakmai és üzleti kapcsolataidat gondosan ápolod, még sokat köszönhetsz majd nekik, de hogy új ismeretséged előnyös lesz-e számodra, nem tudni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Főnököddel nem lehet bírni, sértő kritikája borzasztó csapást mér az önérzetedre, és a párod sem fogja lenyelni szó nélkül, hogy a munkád mellett háttérbe szorul.

Bak (12. 22-01. 20.) Diákként az új tanévben csodákra leszel képes, de ha nem jártál még külföldön, akkor hazaszereteted szép dolog, de provinciális szűklátókörűséged már kevésbé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beházasodhatsz a pénzbe, és mivel a hitvesednek a kisujjában van minden, ami a vállalkozással kapcsolatos, kapcsolatodból sokat profitálhatsz anyagilag.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez a felismerés pillanata, annak pillanata, hogy a kritizálással fel kell hagynod, és egyértelműen tisztáznod kell házassági, családi vagy munkahelyi problémáidat.

Ez is érdekelhet

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai