Ma ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék - Egymondatos horoszkóp - január 21. hétfő

2019.január.21.

Teljes holdfogyatkozás és telihold az Oroszlánban! Nem lesz könnyű túlélni ezt a teliholdas hétfőt, amikor a barátságtalan Vénusz-Neptunusz és a Mars-Szaturnusz fényszög miatt minden olyan reménytelennek tűnik. Nem árt, ha tudatában vagyunk a ránk leselkedő veszélyeknek. Igyekezzünk elkerülni a gyanús, tisztességtelen és erőszakos embereket, ügyeljünk az egészségünkre és csontjaink épségére!

Ma ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék - Egymondatos horoszkóp - január 21. hétfő
Fotó: giphy

A kapcsolatainkban is egyre súlyosabb problémák merülhetnek fel, mert az emberek most hajlamosak a haragos kitörésekre, az agresszióra és a viszálykodásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerelmi és anyagi ügyekben cserbenhagy a valóságérzeted, utazás közben meglophatnak, és ha ujjat húzol a főnököddel, közel kerülhetsz a munkanélküliséghez.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha üzletről szó, barátodnak vagy munkatársadnak sikerül az orrodnál fogva vezetnie, de utazás vagy hivatalos ügy intézése során is rossz tapasztalatokat szerzel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a magánéleted nem tartozik a vállalatra, el kell különítened a szerelmi és szakmai életvitelt, pénzkölcsönzésnél, közös vállalkozásnál pedig legyél óvatos!

Rák (06. 22-07. 22.) Utazási és munkahelyi ügyeid kellemetlen fordulatot vesznek, képtelen vagy elsimítani egy szakmai konfliktust, vagy erélyesen intézkedni párkapcsolatod ügyében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék, az üzletet ne keverd össze a szerelemmel, de törődj bele, hogy nem mindig kapod meg, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy kapcsolat vagy egy nem egészen legális ingatlan-tranzakció miatt veszteség érhet, és ha tetszeni akarsz valakinek, nem kell anyagilag is gondoskodnod róla.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kollégában, üzleti ajánlatban ne bízz, értékeidet ne téveszd szem elől, és ha a párod vagy a rokonaid gorombáskodnak veled, ne bújj az asztal alá, keményíts be!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tévesen ítéled meg szerelmi és pénzügyi lehetőségeidet, kisebb balesetre, kellemetlenkedő, vitatkozó útitársakra vagy munkahelyi konfliktusra is számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vedd észre, mennyi ködösítés és valóság-elhárítás működik a magánéletedben és ébredj rá, hogy a pasid és gyermeked csupán pénzkereső gépnek tekint.

Bak (12. 22-01. 20.) Óvakodj attól, hogy párkapcsolatodat a tévében látott szappanoperákkal hasonlítsd össze, és ha rossz passzban vagy, ne a családod tagjain töltsd ki a haragodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tartozol egy úttal az ördögnek, és ha kihasználtnak érzed magad a párod, egyik rokonod vagy barátod miatt, lehetőleg ne a vásárlási terápia legyen a gyógymód.

Halak (02. 20-03. 20.) Mellőzd az önámítást, ne szeress bele munka- vagy üzlettársba, de jó, ha tudod, hogy az "önzetlen" barátok ajándékán mostanában szinte mindig ott lóg az árcédula.

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói