Ma ne oktass ki másokat - Egymondatos horoszkóp: December 15.

2017.december.15.

Mivel ma a Nyilasban lévő, rükvercben haladó Merkúr kéz a kézben jár a Vénusszal, legyél nyitott az új élményekre, amelyekbe partnered és ismerőseid beavathatnak. Igyekezz kedvet csinálni nekik a téged érdeklő programokhoz. Javasolj valami olyan tevékenységet, vagy szervezz meg egy távoli utazást, amiről tudod, hogy a másik kedvére való, és ami iránt te is érdeklődsz. De ne játszd meg a hittérítőt, ne kötözködj, ne oktass ki másokat. Akár szabadságon vagy, akár dolgozol, ma sok kalandos fordulatra számíthatsz, többek között régen elfelejtett ismerősök is jelentkezhetnek, s ünnepi programot ajánlhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha külföldre utazol egy fontos tárgyalásra, ahol a helybéli szókimondó pasik egyik díszpéldányával bonyolódsz románcba, ne akarj végleges jogot formálni rá.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik üzletfeled alkalmas lenne rá, hogy belekóstolj a testi élvezetekbe, de figyelned kell, amíg meg nem bizonyosodsz róla, hogy be is tartja az üzleti megállapodást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem akarsz férjhez menni, mielőtt jobban megismernétek egymást a pasiddal, de ne feledkezz meg arról, neki is döntenie kell, hogy el akar-e venni egyáltalán.

Rák (06. 22-07. 22.) Örömszerzési és beilleszkedési vágyad miatt csak nehezen tudsz nemet mondani kollégádnak, de szívesen segíted fiatal munkatársnőidet a pályafutásuk kezdetén.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vállalkozásod beüt, talán a kedvesed is rászánja magát a szerelmi vallomásra, de azért még mindig a régi, aki bizony tesz néhány meggondolatlan kijelentést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem akarod feladni a szabadságodat, inkább távmunkát vállalsz, akkor dolgozol, amikor akarsz, de ne hagyd, hogy család agyonnyomjon anyagi elvárásaival.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Elfogadhatsz egy üzleti ajánlatot, reklámot csinálhatsz a cégednek, fölkészülhetsz a bevásárlótúrára, ráadásul tárgyalópartneredet is az ujjaid köré csavarhatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyesen tárgyalsz, gyarapítod bevételedet, ráadásul biztosan találsz valami divatos szerelést is, hogy azt vehesd fel, amikor a párod majd betoppan az ünnepen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ameddig úgy gondolod, hogy az élet és a szerelem számodra egy nagy kaland, ne kösd le magad egy hosszú távú kapcsolatban, de egy kis utazás igazán rád férne.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha túl sok csalódás ért az utóbbi időben ahhoz, hogy kaput nyiss egy újabb előtt, akkor valószínűleg kétségbe vonod titkos hódolód szavahihetőségét és "alibijét".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kedvesed vagy külföldi ügyfeled meghív egy céges partira, ne csodálkozz, ha nagy feltűnést keltesz, ráadásul egy elbűvölő széltoló is kiveti rád a hálóját.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha együtt dolgozol a pároddal, problémák és pletykák adódhatnak abból, ha házassági konfliktusaitokat vagy pénzügyi vitáitokat beviszitek a munkahelyre.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke