Ma ne pazarolj, erre figyelmeztetnek a csillagok - Egymondatos horoszkóp - június 23. vasárnap

2019.június.23.

A hét utolsó napján, amikor az Ikrek-Vénusz szembenállásba kerül a Nyilas-Jupiterrel: kerüld a pereskedést, a szabálysértést, ne tervezz költséges utazást és ne irigyeld azokat az ismerőseidet, akik gazdagabbak nálad! Ma ne lepődj meg azon, ha a párod nem akarja kockára tenni a függetlenségét, ezért lazíts egy kicsit a kapcsolatodon. És tegyél lakatot a pénztárcádra, mert ez a fényszög pazarlásra, rongyrázásra hajlamosít. Partneredtől, szeretteidtől ne várj túl sokat, ne most akarj bekerülni a felső tízezer köreibe, de az sem árt, ha visszafogod magad az ételek-italok és a testi örömök élvezetében.

Kos (03. 21-04. 20.) Párkapcsolatodban, anyagiakban irreális elvárások okozhatnak csalódást, kiderülhet, hogy egyszerűen mások az igényeitek - utazás közben pedig megbírságolhatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Hitelügyben, költekezésedben ne menj túl az ésszerűség határán, ne költekezz felelőtlenül, és ne akarj anyagi érdekből eltartott feleség vagy szerető lenni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel mindketten több szabad térre vágytok, párkapcsolatodban képtelenek vagytok életeteket a másik fél elvárásaihoz igazítani és kompromisszumot kötni.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel nagyon könnyű belebukni a kockázatos vállalkozásokba, ne változtass állást, ne vidd túlzásba a nagylelkűséget, de az évágyadat sem ártana visszafognod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha könnyelműen belemész egy kalandba vagy anyagi kockázatba, ne várj biztosítékot, és azzal a lehetőséggel is számolnod kell, hogy alaposan rászednek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nap folyamán bizonyos pénzügyi vagy családi bonyodalmak merülnek föl, és ez arra kényszerít, hogy reálisabban ítélj meg egy bizonyos kérdést.

4 csillagjegy, aki nem bírja a változást

4 csillagjegy, aki nem bírja a változást

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyugalmas időszakra csak akkor számíthatsz, ha nem vétettél a törvény ellen, de vajon megéri-e neked, hogy egy link pasira pénzt és érzelmeket pazarolj?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sajnos, a pénz néha elveszi az eszedet: egy közös üzleti vállalkozás vége az lehet, hogy a pároddal egymás ellen harcoltok, az üzlet pedig csődbe mehet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Akár szerelemről, akár munkáról van szó, ne éld bele magad olyan helyzetbe, aminek csekély valóságalapja van, házasságkötésben pedig ne is reménykedj.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagy a kísértés, hogy elkényelmesedj, aminek kellemetlen szakmai vagy érzelmi következményei lennének, de eszed ágában se legyen kikezdeni a főnököddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Társasági életed virágzik, valaki, aki hadilábon áll a hűséggel, a szokottnál több figyelmet fordít rád, de ne fáradj a kapcsolat szorosabbra fűzésével.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan dologba próbálnak belevinni, ami ellen az erkölcsi érzéked tiltakozik, ne hagyd, hogy elragadjon a ló, és felejtsd el a gyanús vagy illegális üzleteket!

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít