Ma ne ragaszkodj megszokott napirendedhez - Egymondatos horoszkóp: december 1. vasárnap

2019.november.30.

A december első napja Vízöntő-holddal indul, ezért gondoskodj változatos programokról, állj készen egy új kalandra, ne ragaszkodj megszokott napirendedhez, inkább menj társaságba. Mivel ebédidő táján a holdat támadás éri a Skorpió-Marstól, próbáld meg helyesen beosztani energiakészletedet. Ne akarj egyszerre túl sokat, és ne lázadj a bevált dolgok ellen! Ha hajlamos vagy a visszérképződésre vagy bedagadt a bokád, polcold fel a lábadat. Keringési zavarok, vádligörcs ellen beválik magnéziumpótlás és a hideg-meleg váltózuhany.

Ma ne ragaszkodj megszokott napirendedhez - Egymondatos horoszkóp: december 1. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mai világunkban a siker nem annyira attól függ, hogy mit tudsz, inkább attól függ, hogy kit ismersz, de félő, hogy a bankszámlád nem áll egyensúlyban vágyaiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Az önérvényesítés mostanában nem csak előnyös lehet, de kockázattal is járhat: ha erőszakosan érvényesíted jogaidat, könnyen elveszíthetsz egy munkalehetőséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma utazgass, kísérletezz, tanulj, de ha veszekedés lóg a levegőben a munkahelyeden, valószínű, hogy hátat fordítasz a vállalati élet merev szervezettségének.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár tele vagy energiával, nem vagy igazán szerencsés az üzleti életben, és ha a szexuális életed nem olyan, mint kellene lennie, abban nemcsak a párod a ludas.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne várj jóváhagyást a környezetedtől, a külvilág nem ért meg, de ha egyik erőszakos rokonod beállít hozzád, nem lehet tudni, mire ragadtatod magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkahelyeden nem tudsz úgy teljesíteni, mint ahogyan elvárnák tőled, gondolkodóba eshetsz, vajon alkalmas vagy-e arra a posztra, ahol éppen most vagy.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha spontán és kreatív vagy, boldog lesz a párod is, még ha esetleg nem is tudja, miért, vállalakozásodban és pénzügyeidben viszont akad valamilyen buktató.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a családban vagy az irodában túl sok problémával kell megküzdened, nem mutatkozhatsz gyengének, egykönnyen nem adhatod meg magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megérdemled az elismerést, de merész ötleteddel kérkedni, mások bosszantására felhasználni, nemcsak csúnya dolog, hanem tönkreteheti győzelmed értékét is.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem leszel értékesebb a barátok szemében, ha meggondolatlanul költekezel, oktalan pazarlásodat nem szeretetnek, hanem ostoba önmutogatásnak veszik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha gátlástalan főnökeid felbosszantanak, talán faképnél hagyod őket, de olyan újító javaslatokkal állhatsz elő, amikhez hasonlót még senki sem hallott.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai napra tervezett utazást napold el, és ha gondjaidat szeretnéd megosztani másokkal, gondolj arra, hogy ebből nem fakadhat semmi jó – kiközösíthetnek.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el