Ma ne riadj vissza semmitől - Egymondatos horoszkóp: augusztus 14. péntek

2020.augusztus.14.

Az Ikrek jegyében lévő Hold reggel az Oroszlán-Merkúrral, ebédidőben a Kos-Marssal zár be barátságos fényszöget. Rögtön felkelés után legfeljebb csak a Halak-Neptunusz okozhat félreértéseket, átverést vagy önámítást. A mai nap kedvez a kommunikációnak, a kirándulásoknak, de valószínű, hogy a partik vagy a kellemes légkörben folytatott tárgyalások megszervezésében is benne vagy. Nem árt tudni, hogy néhány "akarom" típusú barát vagy szövetséges együttműködésével szinte bármilyen cél elérhető. Lehet, hogy kiautózol a városból, de az sem kizárt, hogy vissza kell hívnod telefonon néhány embert vagy sürgősen meg kell válaszolnod néhány e-mailt.

Ma ne riadj vissza semmitől - Egymondatos horoszkóp: augusztus 14. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel leleményes vagy és szellemes, magaddal ragadod hallgatóságodat, de ne lepődj meg, ha sikerül civilizált ismerősödből és kollégádból is ősembert csinálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ülj le szeretteiddel, dolgozzatok ki egy pénzügyi tervet, vegyél néhány könyvet, olvass a befektetésekről, vagy kezdj el végre félretenni pénzt a magad számára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki kotlik az aktáidon, sürgesd meg a dolgot; ma bárhol jól érezheted magad, ha megfelelő társaságba mész, sőt még egy kemény fickóra is ráhajthatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha meg akarod tartani az állásodat, ahelyett, hogy szerényen háttérbe húzódnál, ne riadj vissza semmitől, de ne vedd magadra a lekicsinylő megjegyzéseket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma kiélheted partitündér énedet, tárgyalhatsz anyagiakról, és olyan megállapodásokat is kidolgozhatsz, amelyekkel megtarthatod a legjobban tejelő ügyfeleidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kell mindenkinek megfelelned, de munkaidőben mellőzd a magánbeszélgetéseket, társulásból gazdasági együttműködésből viszont profitálhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan pasihoz vonzódsz, aki erőszakosabb nálad, kerüld a vetélkedést, ne akard magad másokkal összehasonlítani, de egy meghívásra igent mondhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Természetesen van egy csomó szakmai és üzleti kapcsolatod, no de ha ennyit kell a pénzért robotolnod, nem marad időd sem a magánéletedre, sem a szexre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sportolsz, csapatod egyik diadalt a másik után aratja, szakismereteiddel felhívhatod magadra a figyelmet, a közös üzlet pedig jó alap a házassághoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel rengeteg szakmai és üzleti tennivaló zuhan a nyakadba, ne hagyj függőben ügyeket, de begurulsz, ha a párod elvárja tőled, hogy otthon töltsétek a hétvégét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Aki ma útnak indul, érdekes emberekkel találkozik, de ne hidd, hogy egy Kos vagy Ikrek telefonhívása vagy közeledése mögött több van, mint testi vágy.

Halak (02. 20-03. 20.) Kollégával ne szűrd össze a levet, de tegyél rendet a lakásban, csalogass be az ágyadba egy jómódú pasit, de kíméld a gerinced, ne cipelj nehéz szatyrokat.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!