Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást - Egymondatos horoszkóp: április 21. szerda

2021.április.21.

Mivel a kora reggeli órákban az Oroszlánban lévő Hold szembenállásba kerül a Vízöntő-Szaturnusszal, érzelmi, magánéleti és szakmai problémáid egyre jobban megviselnek. Törődj bele, hogy nem kell mindig fényesen ragyognod, vagy kiemelkedőnek lenned! Azzal, hogy megpróbálsz másokon felülkerekedni, csak saját értékeddel kapcsolatos bizonytalanságodat kompenzálod. Ma kíméld a szíved, az ereidet, a lábad, felejtsd el a megerőltető programokat, de törekedj arra, hogy egyenrangú kapcsolatot alakíts ki a pároddal.

Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást - Egymondatos horoszkóp: április 21. szerda
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid a barátaival szeretne összejönni, és nem vagy vele egy hullámhosszon, ne kényeztesd az egóját, inkább kezdj el tiltakozni és nemet mondani neki!

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást, de ha státusszimbólumok birtoklásával akarod elkápráztatni rokonaidat, ez sokba kerül neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el, hogy mások sikerei háttérbe szorítanak, szavaid sem hozzák meg a kívánt figyelmet, de ha bajban vagy, ne leplezd el, ne titkold hozzátartozóid elől!

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, és ha elhappolnak egy megbízást az orrod elől, vagy valaki a boltodat akarja tönkretenni, ki leszel szolgáltatva életed párjának.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai kapcsolataidban adódhat pár kellemetlen kötelesség, de ne te legyél az a nő, aki egy meg nem értett zsenit le akar beszélni az agglegénységéről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egészséged nem valami rózsás, a munkahelyeden is nehézségeid adódnak, de mivel tudod, mi történne, ha nem állnál a sarkadra, felkészülsz a konfliktusokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy különc pasid nem törődik veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy rokonaid, üzletfeleid vagy főnökeid döntsenek a fejed felett, és sok kellemetlen látogatástól óvhatod meg magad, ha nem nyitsz ajtót senkinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma üzletet vagy tárgyalásokat bonyolítasz, egykönnyen elbizonytalanodhatsz, mert olyan kérdésben kell döntened, amiről nincs elég információd.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán hibát követsz el azzal, hogy üzleti terveidet nem beszéled meg a pároddal, viszont az anyagiak és a szex között nem kell feltétlenül párhuzamot vonni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy ünnepelt híresség vagy particsillag felizgathat, de a családi vagy munkahelyi ellentétek megviselnek, s nem éred el azt a színvonalat, melyet megszoktak tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Bizonyíthatsz a munkádban, ám ha vonzódsz egyik kollégádhoz, aki igazi szívtipró, nincs sok esélyed, hogy helyet találj magadnak az életében és a szívében.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?