Ma nehezen állsz a kísértésnek - Egymondatos horoszkóp: március 14.

2021.március.14.

Vasárnap a kitűnő pozícióban lévő Vénusz az uralmi helyzetének örvendő Neptunusszal találkozik a Halak jegyében, éppen ott, ahol tegnap kialakult az Újhold. Ez az együttállás többnyire pozitív dolgokat ígér: romantikus rajongást, egy kis álmot, fantáziát és szépséget ajándékoz számunkra ebben a nehéz időszakban. Fogékonyak vagyunk mások érzéseire és szükségleteire, felismerjük és ki is elégítjük kedvesünk és szeretteink titkos vágyait. De félő, hogy érzelmi és anyagi ügyeinkben, kapcsolatainkban hamis illúziókban ringatjuk magunkat, titkos kapcsolatba bonyolódhatunk, ráadásul az érzéki jellegű kísértéseknek sem akarunk ellenállni. Művészi tehetségünknek piacot találhatunk, de valószínű, hogy szeretteinkért áldozatokat kell hoznunk.

Ma nehezen állsz a kísértésnek - Egymondatos horoszkóp: március 14.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed valami lehetetlent kér tőled, és ha érzelmi vagy anyagi elvárásaid nem teljesülnek egy szerelmi vagy üzleti kapcsolatban, áldozatnak érzed magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezed, ha szívességeket tehetsz barátoknak, kollégáknak, és jó érzés számodra, ha támogatásodat elfogadják, de ők magától értetődőnek tartják segítőkészségedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán nem vagy tisztában vele, hogy munkahelyi szerelmed vagy egy cégeddel kapcsolatos botrány bajba sodorhat, ezért ne szorgalmazz zűrös kapcsolatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sajgó szívvel gondolsz vissza egyetemi éveidre, amikor titokban a professzorodért rajongtál, és most összefutsz vele, fogadd el, hogy vonzalmatok plátói marad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha válságos helyzetbe került a céged, és a szeretőd akarja megszerezni a vállalatot, ne légy naiv, muszáj intézkedéseket tenned vagyonod védelmében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvarázsolt hercegre vágysz, de pillanatnyilag kell érned egy békával: olyan partnerhez kötődhetsz, aki foglalt, elérhetetlen, vagy aki anyagi támogatásra szorul.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyi románcod veszélyezteti jó hírnevedet, és csak magadnak keresed a bajt, ha megengeded kollégáidnak, hogy kihasználható áldozatként kezeljenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kisujjadat sem kell mozdítanod, ha el akarsz csábítani valakit, kielégítheted vágyaidat, de nagy árat kell fizetned, ha házasság nélkül vállalsz gyereket

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a művészet gyakorlása külön helyiséget igényel, otthon fontos a saját felségterület, de élősködő rokonodnak ne engedd meg, hogy betelepedjen a lakásodba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, aki bizalmatlan a nőkkel szemben, ne ringasd magad hiú ábrándokba, romantikus szomszédod vonzerejének viszont nem kell ellenállnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzről van szó, szállj le a földre, légvárépítés helyett más módszert kell keresned, rokonaidnak viszont segíthetsz, ha anyagi támogatást nyújtasz nekik.

Halak (02. 20-03. 20.) Művészként befuthatsz, de ne áldozd fel a vágyaidat és a pénzedet másokért, ám ha túl sokat iszol szeretőd társaságában, rokonaid hiába várnak haza este.

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR