Ma nehezen leszel úrrá az érzelmeiden - Egymondatos horoszkóp - július 13. péntek

2018.július.13.

A nap első felében a Rák jegyében lévő Újhold nem éppen jóindulatú szembenállása a Plútóval tehet arról, hogy nehezen tudsz úrrá lenni csapongó érzelmeiden. Könnyen a munkád vagy a családi életed rovására mehet, ha felemlegeted a múltban elszenvedett sérelmeidet, és a környezetedre zúdítod szélsőséges érzelmeidet. Mivel lelkileg könnyen sebezhető vagy, ma szükséged lehet arra, hogy időnként védőpáncél mögé bújj. Egyértelmű, hogy biztonságos otthont szeretnél kialakítani és szívesen azonosulsz a gondoskodó anya szerepével, azért óvakodj a függőség kialakításától. Az esti órákban az Oroszlán-Hold és a Bika-Uránusz négyszöge arra figyelmeztet, hogy ne terheld magad túl, ne makacskodj, és ne harcolj a változások ellen! A szív- vagy keringési panaszokban szenvedők kíméljék magukat.

Kos (03. 21-04. 20.) A házi béke legfontosabb feltétele, hogy az igények kielégítésre találjanak - a párod duzzogással reagál, ha jobban kötődsz a munkádhoz, mint a családhoz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma őrizd meg a nyugalmadat, ne kösd az ebet a karóhoz, gondold meg alaposan, mielőtt véleményt mondasz, és ne sértsd meg azok érzékenységét, akik szeretnek!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ahogy a cég anyagi helyzetét elnézed, ebben az időszakban nem számíthatsz fizetésemelésre, ezért ha ajándékot veszel valakinek, ne válaszd a legdrágábbat.

Rák (06. 22-07. 22.) Profithozó ötleteid támadnak, de minden kiadásod legyen ésszerű, és ne beszéld be magadnak, hogy ez a számító, hatalommániás pasi lenne számodra a legjobb férj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma titkot kell tartanod – akár saját, akár mások titkáról van szó, imádsz nyomozni, de ne irigyeld kollégáidat, és ne kezdeményezz drasztikus változásokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hűséges barátnők látogatják az otthonodat, de ne otthon várd, hogy betoppanjon a nagy Ő – fogadd el azt a meghívást, amelyre egyébként ügyet sem vetettél.

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmádban vagy a családi vagyont illetően nehéz helyzetbe kerülhetsz, a munkahelyi elvárások pedig akadályozhatják a kapcsolattarást a barátokkal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Úgy tűnik, mégiscsak összejön a régóta áhított külföldi munka vagy a tengerparti vakáció, de szerelmi viszonyról és állásváltoztatásról ne dönts elhamarkodottan.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem tudsz a család vagy egy külföldi rokon üzleti kapcsolataira alapozni, akkor olyan társra van szükséged, aki remek partikat ad, és elbűvöli a vendégeket.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel mind a társkeresésben, mind az üzleti életben rengeteget számít az első benyomás, ha nem tartod be ezt a játékszabályt, akkor ma aligha lesz sok esélyed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az Újhold munkahelyi románcot jelez, szakmádban viszont csak a törtetők érvényesülnek, és ha este egy kis levegőt akarsz kapni, ne találkozz a pároddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a párod azt hiszi, ő az egyetlen pasi, akivel találkozgatsz, de ha nem beszél a közös jövőről, be kellene vallanod, hogy más férfiakkal is randevúzol.

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat