Ma nem ismered a félelmet, könnyen ébresztesz lelkesedést másokban - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 16.

2019.szeptember.16.

Aktív lendületes hétkezdetet ígér a Kos jegyében lévő Hold. Délelőtt a Hold és a Jupiter harmonikus fényszöge utazásra csábít, ami felvillanyoz. Ma nem ismered a félelmet, könnyen ébresztesz lelkesedést másokban, s síkra szállhatsz azokért, akik igazságtalanság áldozatai lettek. Migrén esetén ajánlott egy kiadós séta a friss levegőn, esetleg egy fejmasszázs. Ideális nap sportolásra, frusztrációdat, sértettségedet vagy agressziódat pedig érdemes szexszel levezetned. Mivel az esti órákban a Holdat a Bakban lévő Plútó támadja, állj be önvédelemre, amikor azt tapasztalod, hogy egyesek, akiknek hatalom van a kezében, a zsarolás, a bűntudatébresztés vagy a manipuláció eszközéhez folyamodnak, amikor azzal szembesülnek, hogy megpróbálsz szembeszegülni velük.

Kos (03. 21-04. 20.) Aktivitásod fokozódik, de a munkahelyeden nehézségeid lehetnek érdekeid határozott érvényesítésével, mert azt a környezeted nem tekinti nőiesnek.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap második felében fennáll annak a veszélye, hogy végletesen szemléled a dolgokat, vagy gyengének tünteted fel magadat, hogy célt érjél a párodnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kell eltűrnöd, hogy egyik barátod vagy üzletfeled anyagilag vagy szexuálisan kihasználjon, de egy társasági összejövetelen könnyen uralhatod a helyzetet.

Rák (06. 22-07. 22.) A hivatásodban kerüld el a gyengeséget, nem engedheted meg magadnak, hogy gyengének mutatkozz, s az esti órákban ne keveredj küzdelembe a pasiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt valaki elcsavarja a fejedet, és ha este felszínre kerülnek a kollégáid, rokonaid és a közötted kialakult ellentétek, emiatt ne érezd magad hibásnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered elvárja, hogy azonnal tegyél félre mindent, ha felébred benne a vágy, de óvakodj attól, hogy a pároddal vagy egyik barátnőddel a pénzen marakodjatok.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
A felesleges szócséplés helyett délelőtt hasznosabb az asztalra csapni, de este már sem a házasságodban, sem a családban nem sikerül keresztülvinni az akaratodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól keresel, nem ijedsz meg könnyen, hiszen megszoktad, hogy a személyes támadások együtt járnak a foglalkozásoddal - ma is ügyesen kivéded azokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma egymást érik a randiajánlatok, de óvakodj attól, hogy prédának tekintsd alkalmi partneredet, és eszedbe se jusson szexszel fizetni egy vacsorameghívásért.

Bak (12. 22-01. 20.) Családi kapcsolataid minden szintjén ma felmerülhet a kérdés, hogy ki az úr a háznál, de ha este elbizonytalanodsz, ne legyél emberi labdajátékok élő labdája.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiegészítheted hiányos szakmai vagy üzleti ismereteidet néhány új információval, s valamilyen testi erőfeszítés megszabadíthat a munkahelyi feszültségtől.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt pénzért dolgozol, de anyagi ügyekben ne akarj bármit is kikényszeríteni - ha este vásárolni indulsz, zavarhat, hogy a párodtól kell pénzt kérned.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének