Ma nem kell letagadnod az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp: február 6. szerda

2019.február.6.

A Hold ma az érzelmes Halak jegyében jár, ahol délelőtt harmonikus fényszöget zár be a Bak-Vénusszal. Ma nem kell letagadnod az érzelmeidet, de szénhidrátok helyett fogyassz leveles zöldségeket. Ha van egy kis szerencséd, rafinált kis trükkjeidnek bedől egy sikeres és pénzes pasi, akiről talán még az is kiderül, hogy zárkózott viselkedése gazdag érzelemvilágot rejt. Odalesz a távolságtartás, és egyre közelebb kerültök egymáshoz. Ma nincs még egy nő a világon, aki versenyezhetne veled az érzelmek mélységében, de bizonyos kapcsolatokat üzletnek tekintesz.

Ma nem kell letagadnod az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp: február 6. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Még a családi fészek is börtönné válhat számodra, ha otthon kell ülnöd, de egy gyertyafényes, romantikus vacsora segíthet abban, hogy helyreálljon a családi béke.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd otthagyni a munkát, elkezdeni jógázni, kozmetikushoz menni, vagy a barátnőddel elmenni kedvenc bevásárlóközpontotokba cipőket nézni, vásárolgatni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha beletemetkezel a munkába, elveszíted a kapcsolatodat belső éneddel és érzéseiddel – talán arra hivatkozol, hogy lelkizésre egyáltalán nincs időd.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma mellőzd a hajmosást, az alkoholfogyasztást, de legnagyobb meglepetésedre egy romantikus dallam mellett partnered tartózkodása végre felenged.

Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp

Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legjobb időszak nagymosásra, arcgőzölésre, de ne hagyd magad kihasználni, és lehetőleg egyetlen csepp alkoholt se fogyassz, mert gyorsabban a fejedbe száll.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy véled, ha segítesz a párodnak, elérheted, hogy végre rád figyeljen, és feléd forduljon – talán éppen ez az a nap, amelyen a királyfid nem változik békává.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha beszámolsz valakinek, mennyi tennivalód van, az esetleg eszedbe juttatja, hogy a kimerültség ellen létezik hatásos védekezési mód: a pihenés vagy az alvás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ahol csak megjelensz, rád tapadnak a férfitekintetek, sokan teszik neked a szépet, karrierista párodról pedig kiderülhet, hogy olyan, mint egy középkori lovag.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid természetesnek tekintik, hogy áldozatokat hozz értük, de ha együtt élsz valakivel, ilyen módon hamarabb megismered, mintha csak néha randiznál vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Ötletgazdag vagy, kis pénzből is csodás ajándékot varázsolhatsz, hisz a szeretet, a párod iránt érzett gondoskodás vezérli cselekedeteidet – hálás lesz a törődését.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne irigykedj azokra, akiknek több van nálad, kerüld a költekezési tivornyákat, de gyürkőzz neki olyan pénzügyi tennivalónak, ami elől általában menekülsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha sokallod a csendet, és emberek közé kívánkozol, fogadd el a barátod vagy üzletfeled meghívását – végül is nem bánod meg, sikerül új megbízáshoz jutnod.

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk