Ma nem okoz gondot a koncentráció - Egymondatos horoszkóp - június 29. péntek

2018.június.29.

Mivel a fogyó Hold a Bak jegyében jár, mindenféle koncentrációt igénylő feladatra alkalmas a mai nap. Tervezz hosszú távra, de a nap első felében, amikor a Hold együttállásba kerül a Plútóval, kerüld a hatalmi csatározásokat, de védd a saját érdekeidet. Fokozottan vigyázz a térdedre, a fájdalmat kímélő étrenddel, a vörös húsok mellőzésével is nagymértékben csökkentheted. Bőrödnek jót tesz a radírozás, a családdal kapcsolatos kötelezettségeidet is komolyan veszed, de csak olyan társ mellett leszel elégedett, aki támogat becsvágyó terveid megvalósításában.

Kos (03. 2l-04. 20.) Alaposan mérlegeld, mikor menj bele egy hatalmi csatába, de igyekezz kivédeni a zaklatást és a fenyegetést, éreztesd a másik féllel, hogy nem fogod ezt tolerálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni politikáról, hiszen erkölcsi kérdésekben partnered vagy rokonaid nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítják ki álláspontjukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hitelért folyamodsz, számíts arra, hogy a bank csak a visszafizetésre vonatkozó személyes garanciáiddal fog pénzt kölcsönözni neked vagy a vállalkozásodnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párodtól a munkából való hazatérte után nem követeled meg a kapcsolatápolást, a pasid nem fog visszahúzódni, és képes lesz kimutatni ragaszkodását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kizárólag olyan feladatokat kapsz, amelyek nem nyújtanak előrejutási lehetőséget, akkor ideje végiggondolnod, mivel állandósítottad ezt a helyzetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem tagadhatod, hogy vonzódsz valakihez, hiszen teljesen egészséges nő vagy, egészséges vágyakkal, ne harcolj ez ellen – ebből a viszonyból még szerelem lehet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy családi vagy örökösödési probléma önmagában is elég rossz, semmi esetre sem kell érzelmi zsarolással és más romboló érzelmekkel még jobban felfújni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A nap első felében ajánlatos óvatosan közlekedni és alaposan megfontolni, kinek mit mondasz, különösen akkor, ha elmarasztaló véleményed van valakitől.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma gazdasági döntést is hozhatsz, de észre kell venned, hogy egyesek kapzsisága, gátlástalansága nem ismer határokat - szeretődnek is csak a pénzedre fáj a foga.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem akarsz egyedül maradni, és csak azért akarsz férjhez menni, mert a kiválasztott pasi mellett nem szenvedsz semmiben sem hiányt, később csalódás érhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nem számíthatsz kollégáid és főnökeid együttműködésére: valaki megbánthat, ám ha mindketten tartjátok a haragot, nehéz lesz megoldani ezt az ellentétet.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid vagy partnered társaságában láthatóan jól szórakozol, de a sors fintora, hogy éppen kedvesed egyik barátja ébreszthet szélsőséges érzelmeket benned.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.