Ma nem viseled el, ha korlátozzák a szabadságod - Egymondatos horoszkóp - szeptember 20. csütörtök

2018.szeptember.20.

Mivel a Vízöntőben lévő Holdat reggel az Uránusz támadja, és még a Marssal is együttállásba kerül, nehezen tudsz helytállni olyan tevékenységben amelyben korlátozzák a szabadságodat. Olyan tevékenységre van szükséged, amelynek velejárója az ismeretlen felfedezése, a változatosság és némi izgalom. A nap második felében a Hold és a Skorpió-Vénusz négyszöge miatt könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha a pasikra vagy szexre kerül sor. Törődj bele, hogy életed minden egyes szintjét – a kedvesedet is beleértve – nem tudod az uralmad alatt tartani.

Kos (03. 2l-04. 20.) Társasági életed felpezsdül, de ha a kedvesed kizárólag a szexre és a pénzedre hajt vagy eltitkol előled valamit, legyél elővigyázatos, nehogy megégesd magad.

Bika (04. 21-05. 20.) A stressz-szinted alacsonyabb lesz, ha felkészülten kerülsz szembe egy munkahelyi vagy párkapcsolati problémával, és ki akarsz maradni az érzelmi zűrökből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor megszervezel egy hosszabb utazást, gondolnod kell a lehetséges krízishelyzetekre, de az irodában ne legyél könnyű préda szexis kollégád számára.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha valóban kedvet érzel hozzá, ne hagyj ki egy erotikus alkalmat az életedből, de megeshet, hogy vágyaid tárgya inkább a "pénzcsinálásnak" kötelezi el magát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi változás miatt többletstresszel kell megbirkóznod, és ha most beleszeretsz valakibe, aki nem akar tartós kapcsolatot, útjaitok hamar elválnak,

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha monitoron dolgozol, gyakran tarts szünetet, és ha eleged van kollégáid kisded játékaiból, betelt a pohár, van rá mód, hogy óvintézkedéseket tegyél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak a pénz önmagában semmit sem jelent, csak a kihívások vonzzák, próbáld meg eltitkolni, hogy számodra viszont életcél a pénzszerzés.

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyon vigyázz minden műszaki berendezéssel, ha nem értesz hozzá, ne babráld, és ha mást vártál a pasidtól, hűséget és bizalmat, egyikből sem lesz semmi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Aki ma mer olyan lépéseket tenni, amelyek járatlan utakra viszik, csak nyerhet vele, de mivel fontos számodra az önállóság, félsz beleszeretni valakibe.

Bak (12. 22-01. 20.) Jó üzletet köthetsz olyan területeken, mint a modern technológiák vagy a számítógépes spekulációk, de ha pénzsóvár pasival kavarsz, fejezd be a kapcsolatot vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem tudsz dönteni egy családi vagy szakmai kérdésben, és mást nem tudsz tenni, találomra válassz: így sem tévedsz nagyobbat, mint alapos mérlegelés után.

Halak (02. 20. – 03. 20.) A jelek szerint a pasidnak vagy külföldi ismerősödnek nincs pénze, becsvágy sem fűti, és ez minden, amit tudsz róla, no meg azt, hogy nagyon izgatóan hat rád.

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói