Ma nem viseled jól a kötöttségeket - Egymondatos horoszkóp - november 3. vasárnap

2019.november.3.

A Hold a nap második felében már a Vízöntő jegyében jár, és a Nyilas-Vénusszal barátkozik: élvezheted a kötöttségektől mentes ismeretségeket és kapcsolatokat, de semmit sem áldoznál fel szabadságodból. Ha rabul ejt az utazási kedv, ne hagyj ki egy izgalmas kiruccanást. Este, amikor a Holdat a Bika jegyében lévő Uránusz zaklatja, nem valószínű, hogy el tudod viselni a folyamatos feszültséget és a gyakori változásokat. Ma szellőztesd ki a lakást. Egy birtokló hajlamú pasi érdektelenné válhat számodra. Az este alkalmatlan olyan vitákra, amelyekben a pénz játssza a főszerepet.

Kos (03. 2l-04. 20.) Szívesen szabadulsz el otthonról, bármifajta összejövetelen jól érzed magad; kapcsolatteremtő készséged előnyt jelenthet egy külföldi megbízás megszerzésénél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy gondolod, hogy nem tudod kezelni a számítógépet, akkor meg se próbáld, de ha esélyt akarsz adni magadnak a fejlődésre, sajátíts el új módszereket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jöhet egy új szerelem, egy izgalmas utazás, valami különleges élmény, de ne éld bele magad: a varázs éppoly hamar elmúlik, amilyen gyorsan érkezett.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma készítsd el barátnőd kedvenc ételét, szerezz be egy kedves cicát vagy kutyát, hiszen a róla való gondoskodás alkalmas érzelmi problémáid enyhítésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel az erősebb nem jobban igényli a változatosságot, mint a nők, ha elvárod a hűséget a párodtól, a változatosságot ebben a kapcsolatban kell megkapnia.

Szűz (08. 24-09. 23.) Segítségre vársz, különösen, ha állásban vagy: partnered vagy rokonaid segítsége nélkül kihasználva érezheted magad és nem marad energiád a szerelemre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy sikeres vállalkozás nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, de ha nem tudod, hogyan érzel új ismerősöd iránt, egyetlen módon derítheted ki: szeretkezz vele.

Pénzügyi cunami és szerelmi hullámvasút, a november nem kímél - Novemberi horoszkóp

Pénzügyi cunami és szerelmi hullámvasút, a november nem kímél - Novemberi horoszkóp

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ahhoz, hogy elfogadjanak rokonaid, alkalmazkodnod kell hozzájuk, de ne add ki a szívedet anélkül, hogy meg ne győződnél párod megbízhatósága felől.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tudod, milyen csomagolásban tudsz sikeresen beilleszkedni a környezetedbe, egy szerető partnerrel pedig nem baj, ha néha elveszíted a kontrollt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne őrizz kövületeket az otthonodban, amit meguntál, dobd ki, de a "nagytakarítás" érzelmi életedre is vonatkozik; eladás nélkül viszont nem lehet pénzt keresni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szabad és céltudatos életfelfogásod rendkívül vonzó barátaid és kollégáid számára, és ha új társaságra vágysz, erre most kitűnőek a kilátásaid.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobban teszed, ha nem bújsz ágyba egyik kollégáddal, ha attól tartasz, hogy az illető nem a diszkréciójáról híres: munkahelyi viszonyodat tartsd titokban.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan