Ma nyomasztani fog az állandó felelősségtudat - Egymondatos horoszkóp: Április 25.

2019.április.25.

Mivel a Hold ma már a Bak jegyében jár, délelőtt barátságos fényszögben a Neptunusszal, a nap második felében viszont együttállásban a Szaturnusszal és a Plútóval: megköveteled magadtól és a környezetedtől is a fegyelmet és a felelősségvállalást. Igyekszel megfelelni családod és munkaadóid elvárásainak, de nyomaszthat az állandó felelősségtudat. Egyeseknek érdeke, hogy lépten-nyomon figyelmeztessenek a kötelességeidre, hiszen ha megelégeled a nyomást és az erőfeszítéseket, talán még a fenyegetőzéstől sem riadnak vissza. Ne hagyd magad manipulálni, de kíméld a térdedet, és jelentkezz be a fogorvoshoz!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a szakmai kötelezettségeidre gondolsz, a problémák nagy részén túljutsz: ha nem így lenne, akkor valószínűleg nem sokáig csinálnád azt, amivel foglalkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Remélhetőleg ma jobban érdekel, mi a helyes, mint az, hogy kinek van igaza; kedvező az idő bőrhámlasztásra, de teljesen alkalmatlan családi ügyek megvitatására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen kötnél üzletet egy bizalmatlan ügyféllel, éppen ezért nem árt, ha tartalékban azért vannak mások is, amikor a másiktól nem kapsz egyértelmű ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem törődik az érzéseiddel, figyelmen kívül hagyja elvárásaidat, felejtsd el a neheztelést, inkább ajánld fel, hogy közösen keresitek a megoldást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne is reménykedj abban, hogy valaki megcsinálja helyetted a munkádat, de ha átruházol néhány feladatot munkatársaidra, megelőzheted a kimerültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermekedtől megköveteled a fegyelmet, de ha túl magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, nehezen találsz majd szigorú normáidnak megfelelő társat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Torkig vagy vele, hogy dolgozó nő létedre még a háztartás is a nyakadba szakad, éppen ezért ne hagyd, hogy a családod bűntudatot ébresszen benned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen meggyőzöl bárkit a magad igazáról, de ha valaki a helyeden parkol, gondoskodsz róla, hogy egyhamar ne jusson ilyesmi újra az illető eszébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi helyzeted katasztrofálisnak mondható, ráadásul az ügyfelek sem jönnek, akkor a megfelelő ár megkérésének elsajátítása a bevételnövelés kulcskérdése.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy nagyobb csalódás arra késztethet, hogy a pasikkal szemben eltitkold az érzéseidet, de tartózkodásod ellenére szívesen dicsekszel sikeres partnereddel mások előtt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyáltalán nem tetszik neked, hogy mindig védekező pozícióba kényszerít ez az ellenszenves, nyársat nyelt kolléga, ma mégsem érdemes új állást elfogadnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Céljaidat, jövőképedet megoszthatod a pároddal és olyan típusokkal, akik szintén célorientáltak, akik arra bátorítanak, hogy következetesen haladj végig az utadon.

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács