Ma nyomaszthat a személyes érintkezés hiánya- Egymondatos horoszkóp - Április 19. csütörtök

2018.április.18.

Mivel ma a Hold az Ikrek jegyében jár, ma szokatlanul kíváncsi vagy, de képtelen leszel egy helyben ülni. Mindenféle kommunikációra, tárgyalásra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. A szerelemben ódzkodsz az elkötelezettségtől, de kidumálhatod magad az ellenőrnél. Ápold baráti és rokoni kapcsolataidat, olvasgass, de ne kezdj nagy koncentrációt igénylő tevékenységbe. A nap második felében, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, légzőszervi problémáid adódhatnak, valaki megpróbálhat átverni, áldozatot kell hoznod szeretteidért, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra.

Ma nyomaszthat a személyes érintkezés hiánya- Egymondatos horoszkóp - Április 19. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de a nap második felében ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bárkit megtréfálhatsz, de a főnöködet kerüld el, mert ő az egyetlen, aki nem érti a tréfát, viszont érdemes lenne száműzni környezetedből a mérgező anyagokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nyomaszthat a kommunikáció és a személyes érintkezés hiánya, mégse fogd vissza magad azért, mert félsz, hogy esetleg untatni fogod a partneredet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, és későn érsz haza, s azon kapod magad, hogy a barátnői köröd igencsak beszűkült, vagy elsodródtatok egymástól, akár fel is hívhatnád őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek kizárólag testi érintkezésen alapulnak, azzal, hogy félrelépsz, komoly csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzéseid elfojtásával vagy racionalizálásával megpróbálod elfelejteni érzelmi problémádat és lelkifurdalásodat, amely pedig lehetővé tenné az önkorrekciót.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kapkodj, csak hogy befejezhess valamit, de ha rossz néven veszed partnered vagy rokonaid tréfáit, valószínű, hogy önmagadban kell keresned a hibát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet a másik kihasználásnak tart, vagy felkeltheti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja a puszta érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor kora délután csalódsz valakiben, ahelyett, hogy leülnél vele beszélgetni és megadással fogadnád a történteket, hajlamos lehetsz feladni, amire vágytál.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.