Ma nyugodtan merj kezdeményezni - Egymondatos horoszkóp - május 7. vasárnap

2017.május.7.

Mivel a Hold a Mérleg jegyében jár, a mai nap a kiegyensúlyozottság és a fiúzási hadművelet jegyében telik. A Hold és az Ikrekben lévő Mars barátságos fényszöge azt sugallja, hogy partner híján nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Hidd el, hogy a pasik is arra vágynak, hogy a nők felcsípjék őket és bálványozzák az értelmi képességeiket. Most rajtad a sor, merj kezdeményezni! Ne sokat töprengj azon, hogy mit mondasz, és hogyan adod elő magad, csak légy rámenős. Ám ha komoly kapcsolatra alkalmas madarat akarsz becserkészni, olyasvalakit szemelj ki, akivel korábban már váltottál néhány szót.

Kos (03. 21-04. 20.) Mondják ugyan, hogy minden zsák megtalálja a foltját, ezt mégsem veheted készpénznek, ma viszont mégis rábukkanhatsz arra a pasira, aki életedet teljessé teszi.

Bika (04. 21-05. 20.) Ülsz a csinos kis üzletedben, egy gyönyörű irodában, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy a pénzügyi világban csak az erősek maradnak talpon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerelem jellemzi ezt a napot: némi vadság, kis flört, de ne lepődj meg, ha egy Kos vagy Mérleg nem úgy viselkedik, mintha közömbös volna a vonzerőd iránt.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekszel eltávolodni a magad körül észlelt fenyegető eseményektől, haragodat is elfojtod, méghozzá olyan tökéletesen, hogy már nem is tudsz a létezéséről.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ezer módja van annak, hogyan tehetsz izgalmassá egy átlagos vasárnapot, most kell társaságba, színházba menni: mindezt lehet kettesben vagy barátokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben még a hétvégén is hajszolod magad a pénzért, nem ártana feltenni magadnak a kérdést, vajon helyes, ha csak a munkáddal és az üzlettel törődsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képzeld csak el, mekkora móka lesz lefoglalni egy előszezoni nyaralást, de ne azért menj el, hogy kipihend magad, hanem hogy szórakozz és bepasizz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi gondjaid megoldására csak átmenetileg hozhat gyógyírt egy kisebb-nagyobb kölcsön: ezt a lehetőséget csak akkor használd ki, ha mást már nem tehetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikeresen verbuválsz magad köré társakat, akik vállalkoznak közös programokra, ismerőseid pedig csodálják, hogy nem félsz ráhajtani egy nőfaló szörnyetegre.

Bak (12. 22-01. 20.) Becsvágyadhoz, szakértelmedhez nem férhet kétség, de hogy vagy képes egyik rokonodnak vagy a párodnak dolgozni, anélkül, hogy panaszodnál vagy vitatkoznál?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hanyagold el szeretteidet, és ha nagyon is kihívónak találod új ismerősödet, gondolj arra, hogy a kihívás nem mindig szórakozás, lehet veszélyes is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha van egy kis megtakarított pénzed, fektesd be oda, ahol szépen kamatozik, de nem férsz a bőrödbe, míg a családban magadra nem haragítasz valakit.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?