Ma okosan kezeld a haragodat - Egymondatos horoszkóp - október 13. csütörtök

2016.október.13.

Mivel a Mérlegben lévő Merkúr összebalhézik a Bak jegyében tartózkodó Marssal, könnyű vitába keveredni, de jogunk van egy bennünket érintő döntés megváltoztatására anélkül, hogy tekintettel lennénk mások véleményére. Sportoláskor, autóvezetés közben a helytelenül kezelt agresszió balesetek, koccanások okozója lehet. Kezeljük haragunkat önérvényesítő módon, és ne fortyanjunk fel olyan hamar! Nem kell személyes sérelemnek vennünk minden bennünket ért igazságtalanságot, de saját önbecsülésünket veszíthetjük el, ha nem állunk ki a nekünk igazán fontos dolgok mellett.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha munkahelyeden vagy a rokonságban összecsapnak az érdekek, ne add be túl könnyen a derekadat, de tévedésed nyílt beismerésével lefegyverezheted a másikat.

Bika (04. 21-05. 20.) Olykor célszerű, sőt kifejezetten nélkülözhetetlen szabadjára engedni a haragodat, hiszen csak megkönnyebbülsz, amikor végre kiöntheted munkahelyi sérelmeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed többet vár el tőled, mint azt, hogy a család boldogulása érdekében dolgozz: erre is szükség van, de ma már ez nem elég, párod kommunikálni is óhajt.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a düh fájdalmat és balesetet okozhat, meg kell tanulnod, hogyan legyél határozott anélkül, hogy mások viselkedése miatt állandóan dührohamot kapnál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél kevésbé rámenős, mert könnyen meggyűlhet a bajod a barátokkal és a kollégákkal; a vitás kérdések megoldását ajánlatos volna máskorra halasztani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Aki versenyszerűen sportol, muszáj, hogy óvatos legyen, mert a csillagok sportbalesetet jeleznek, és lehetőleg ne most akarj gyorsan meggazdagodni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha vitákra kerül sor, legyél célratörő, de ne bánts meg senkit, az otthonodban viszont számíthatsz anyagi ellentétekre vagy bosszantó pluszkiadásokra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vezess elővigyázatosan, de még mindig jobb, ha dühösen állsz ki anyagi érdekeidért, mint ha hagynád, hogy ki-ki úgy bánjon veled, ahogy a kedve tartja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szeretnél nagyvonalúnak tűnni, de nem gondolod át pénzügyi döntéseidet: nem leszel és értékesebb partnered szemében, ha fölöslegesen szórod a pénzt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt szeretnéd, hogy munkatársaid leszálljanak rólad, más hangnemben kell beszélned velük, és ne feledd: terhelhetőségednek van egy határa.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új autót csak akkor vásárolj, ha a régit már nem lehet kijavítani, ám ha érdekel egy feladat, biztosan hajlandó leszel akár több hétig is külföldön dolgozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha új vállalkozásba fogsz, senkit se avass be a terveidbe, ne üzletelj barátokkal, és tartsd észben, hogy párkapcsolatod nem alapulhat a másik fél eltartásán.

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod