Ma óvakodj a félreértésektől - Egymondatos horoszkóp - március 9. péntek

2018.március.9.

Mivel a Nyilas jegyében lévő fogyó Holdat a Halakban tartózkodó Nap és a Neptunusz is támadja, ha valamiről azt gondolod, hogy csalódottá tenne, ne foglalkozz vele. Lelkesedésed ma nem tart sokáig, hasonlóan a szalmalánghoz, ráadásul könnyen lehangolódsz, ha dolgaid nem az elvárásaid szerint alakulnak. Megeshet, a párod zokon veszi függetlenségi vágyadat, de az sem kizárt, hogy képtelen követni az általad diktált rohamtempót. Még ha érzed is a tavasz közeledtét, legyél fölöttébb óvatos, ne színezd ki az egyszerű tényeket, mert a félreértéseket nehéz lesz tisztázni. Szervezeted méregtelenítéséhez kortyolgass csalánteát, izomláz- vagy izomhúzódás enyhítésére beválik a svédcseppes borogatás.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma állandóan mozgásban kell lenned, utazás formájában vagy szellemileg, csak arra ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át bármilyen törvényt.

Bika (04. 21-05. 20.) Még hogy oldottabban kellene viselkedned valakivel, akitől a bevételed függ - egy kis etyepetye egy Rákkal vagy Nyilassal – vigyázz, nehogy a karmai közé kerülj!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered megérti, hogy szereted a szabadságot, s maga is hasonlóképpen gondolkodik, csak nehogy elveszítsd az eszedet egy bűbájos széltoló miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) El kell simítanod egy munkahelyi bonyodalmat, de csak saját tudásodat használhatod - ha másokat kérsz fel, ők valósítják meg vagy lenyúlják elgondolásaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mikor ránézel párod ajándékára, a csipkés fehérneműbe csomagolt pezsgősüvegre, amelyről egy pár bilincs fityeg, élvezettel fedezed fel a szexualitás rejtelmeit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a családi élet odaadásra, nyíltságra és őszintesége épül, s a párod éppen híján van ennek a két nemes tulajdonságnak, vond le a megfelelő következtetéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Noha kiválóan látod a nagy összefüggéseket, az apró részletekkel gondjaid adódnak, de a körültekintően előkészített tervek nem fulladhatnak kudarcba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem engedheted meg magadnak azt a helyet, ahová szórakozni mennél, ne menj oda, viszont manapság egy magadfajta nőnek a maga hasznát is néznie kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Annyira szórakoztató társaságnak számítasz, hogy hozzátartozóid többnyire megbocsátják tapintatlan megjegyzéseidet, de ne szórd megfontolatlanul a pénzt!

Bak (12. 22-01. 20.) Annyit tudnod kell, hogy az érzéseid befolyásolják magatartásodat, és ha nem igyekszel másokkal közölni őket, ez legfontosabb kapcsolataid torzulásához vezethet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy véled, munkaadód jobban is díjazhatna, amiért hóbortos ügyfelekkel bajlódsz, igazad van, de a takarékosság ma nem tartozik legfőbb erényeid közé.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eluralkodnak rajtad a zűrzavaros érzések, melyeket főnököd iránt táplálsz, akit álmaidban az ágyadhoz bilincselsz, tudnod kell, hogy ez csak merő képzelgés.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi