Ma óvakodj az anyagi vitáktól - Egymondatos horoszkóp - március 16. csütörtök

2017.március.16.

Mivel a Skorpióban lévő Hold szembenállásba kerül a Bika-Marssal, a mai nap nem kedvez sem az utazásoknak, sem a pénz- és hitelügyletek bonyolításának. A penészfoltokat viszont ecettel könnyen eltávolíthatod. Óvakodj attól, hogy rokonokkal, ismerősökkel vagy éppen a pároddal anyagi vitába bocsátkozz, féltékenységi jelenetet rendezz, és azt sem árt észben tartani, hogy a szex túl veszélyes fegyver ahhoz, hogy meggondolatlanul bánj vele vagy fegyverként használd. A menstruációs görcsöket enyhítheti a kamillás vagy csalános fürdő.

Kos (03. 2l-04. 20.) Talán a rokonaidtól kérsz kölcsön, hogy beindítsd saját vállalkozásodat, de hamar kiderülhet, hogy ahelyett, hogy az üzlet nyereséget hozna, adósságokat termel.

Bika (04. 21-05. 20.) A jegyedben lévő Mars ösztönöz arra, hogy érvényesítsd az akaratodat és anyagi érdekeidet másokkal szemben; ma érzéki vagy és vad, a párod pedig féltékeny.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyszerű lenne futó kalandba bonyolódni a munkahelyeden, józan eszed azonban azt súgja, ha lefeküdnél ezzel a Skorpióval, csak egy lennél a szeretői sorában.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma csak akkor érzed biztonságban magad, ha valakit, aki közel áll hozzád, maximálisan irányíthatsz, ha kedvesed vagy gyermeked tökéletesen függ tőled.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rokonaid olyan szabályok szerint játszanak, melyeket nem fogadsz el, ez még nem bizonyítja, hogy rossz emberek, de nem befolyásolhatod őket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes befektetni a tanulásába, hiszen minél jobb a képzettséged, annál jobb esélyekkel tudsz pénzt keresni, de legyél ma rendkívül óvatos a közlekedés során.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodban felmerülhet a kérdés, hogy ki van fölényben, a pénztől át a szexig, csábításodban pedig fontos szerepet kaphat a vagyon és a birtoklás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed a kihívások felvállalását, nem akarsz mások irányítása alá kerülni, és ha hazamész, megmutatod a párodnak, milyen is az, ha valaki szexis és zsarnoki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Feltehetőleg azért titkolod munkahelyi viszonyodat, mert tudod, hogy jelenlegi partnered azonnal kitenné a szűrödet, ha kiderülne, mit művelsz az irodában.

Bak (12. 22-01. 20.) Sokat dolgozol kapcsolataid tisztaságán, de a mai napon hajlamos lehetsz összecsapásokra is, hogy tisztázzad az ügyeket a barátaiddal vagy kedveseddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megdühödsz a főnöködre, akivel következmények nélkül nem gorombáskodhatsz, akkor valószínűleg hazacipeled a mérgedet, és a rokonaidon vezeted le.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a baj nincs tekintettel az időre és a helyre, pont a csúcsforgalomban kaphatsz defektet, és ha a párod mással is találkozik, gyanakszol dolgokra.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke