Ma óvakodj elhamarkodott kijelentéseket tenni - Egymondatos horoszkóp - március 16. hétfő

2020.március.16.

A hét első munkanapjának legfontosabb eseménye a Merkúr visszatérése a Halak jegyébe, ahol április 10-ig már egyenesen halad előre. A pontosság és a részletekre való odafigyelés ugyan nem tartozik az erényeid közé, de ösztönösen ráérzel azokra a feladatokra, amelyekkel megéri foglalkoznod. A Hold délutánig még a Nyilas jegyében halad, ahol kiélheted mozgásigényedet, csak a meggondolatlan megjegyzésektől óvakodj. Délután, amikor a Hold már belép a Bak jegyébe és a Merkúrral barátkozik, becsvágyadat és kommunikációs képességedet érdemes lenne mások szolgálatába állítanod.

Kos (03. 21-04. 20.) Iktasd be a mai napra mindazt, ami fegyelmet igényel, de sose felejtsd el: a karrierépítés kielégíti ugyan becsvágyadat, de könnyen vezethet a magánélet elvesztéséhez.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát támogatását élvezheted, és azt is tudod, mit kell tenned és mondanod, hogy elnyerd partnered, rokonaid és barátnőid figyelmét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagi és szakmai pozíciód javítása érdekében legyél lojális a vállalatodhoz és azokhoz az emberekhez és ügyfelekhez, akiktől új megbízásokat remélhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikeresebb akarsz lenni, tanulnod kell, de a nap második felében ne bénuljon meg a nyelved, amikor megismerkedsz, és először beszélgetsz egy pasival.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A vállalkozó kedvű Oroszlánok jutalma a szerelem és a pénz, elvállalhatsz egy plusz munkát, de ne adj kölcsön pénzt olyanoknak, akik megbízhatatlanok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kár elbizonytalanodnod, megérzéseid még sohasem hagytak cserben, de ne várd el a párodtól, hogy ugyanolyan folyékonyan beszéljen az érzelmeiről, mint te.

Ennyire tudsz titkot tartani a csillagjegyed alapján

Ennyire tudsz titkot tartani a csillagjegyed alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jó a hangulatod, de délutántól már ne vegyél részt fizikailag a hivatalos vagy az otthoni munkában, csak szellemi tevékenységeddel járulj hozzá a sikerhez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mások tragikusan fogtak volna fel egy dolgot, fekete színben látták volna a világot, szerencsére most nem így történik, s ez bíztatást adhat neked és másoknak is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt aktív vagy és produktív, csak a nap második felében vigyázz, nehogy a nagy lendület közben elhamarkodottan dönts egy otthoni befektetésről.

Bak (12. 22-01. 20.) Kollégáid, rokonaid és a nálad ifjabbak boldogan fogadják köreikben, érzik jó szándékodat, segítőkészségedet – ma érdemes foglalkoznod az ifjabb generációval.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Döntened kellene munka- vagy pénzügyekben, s ez nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé, de ostobaság lenne tovább húzni-halasztani a válaszadást.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátságnak egyik fontos funkciója, hogy bizonyos mértékben tehermentesíti a párkapcsolatot, de fontos kapcsolataidban életszükséglet a jó kommunikáció.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.