Ma pesszimistává tesznek a váratlan akadályok - Egymondatos horoszkóp - április 25. szerda

2018.április.25.

Mivel a Kos jegyében lévő Merkúrt március óta immár harmadszor támadja a Szaturnusz, a kommunikációs és közlekedési akadályok felbukkanásán kívül, még a pesszimizmus is eluralkodhat rajtad. Mivel úgy érzed, képtelen vagy felnőni a kihívásokhoz, utazásra, fontos tárgyalásokra, szerződéskötésre, felvételi interjúra alkalmatlan a mai nap. Ne zsörtölődj jelentéktelen apróságok miatt, fogd vissza kritizáló hajlamodat, de te se vedd túlságosan a szívedre a bírálatot. Mivel dolgoznod kell a megélhetésedért, ha nem akarod elveszíteni az állásodat, eleget kell tenned munkaadóid iránti kötelességeidnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a mai nap alkalmatlan arra, hogy nyélbe üss egy szakmai megállapodást, közöld a másikkal, hogy nem érdekel a dolog, vagy keressetek más időpontot.

Bika (04. 21-05. 20.) Tartozol az ördögnek egy úttal, s még ha nem szokásod is pénzt vagy segítséget kérni, most erre is rákényszerülhetsz, de ne vedd zokon partnered visszautasítását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha üzletről tárgyalsz, ma mindenképpen fogadd meg, hogy sem a barátaidnak, sem közeli rokonaidnak, de még a legjobb kuncsaftoknak sem nyújtasz hitelt.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkaszerződésed megszűnhet, képtelen vagy felnőni feladatodhoz, és ha még a párodban is csalódsz, vagy elfordul tőled, ez még inkább megnehezíti a dolgodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerződéskötés vagy üzleti utazás meghiúsulhat, de tartozol annyival magadnak, hogy leállítod bántóan, lekezelően viselkedő kollégáidat és barátaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pontosan tudod, mit akarsz, ugyanakkor nem közölsz a pároddal semmit, ha nem osztod meg vele szakmai és üzleti elképzeléseidet, érthető, mi bántja őt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel ma akadályokkal és elutasításokkal kell megbirkóznod, nehéz lesz elismerő modorban megszólalnod, de nem kell elviselned mások bántó megjegyzéseit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl sok mindennel foglalkozol egyszerre, pedig a helyes üzletvezetés első szabálya: kialakítani a teendők sorrendjét, és megszervezni a dolgokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha partnered pénzügyi elképzelései nem tetszenek neked, nagyon nehéz igazat adnod neki, s ha anyagiakról van szó, munkaadódban sem érdemes megbíznod.

Bak (12. 22-01. 20.) Amikor rájössz, hogy közvetlen hozzátartozóid vagy munkatársaid olyasmit várnak el tőled, amire senki más nem hajlandó, jogod van megtagadni a kérést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meg kell védened anyagi érdekeidet, ám ha olyan pasiba szerettél bele, akinek mindene megvan, félő, hogy a középszerű életmóddal soha nem lenne elégedett.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem árt az óvatosság partnereddel vagy önző ismerősöddel szemben, aki megpróbálja kicsalni a pénzedet, és ha elérte a célját, gondolkodás nélkül továbbáll.

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói