Ma pontot tehetsz a régóta húzódó ügyek végére - Egymondatos horoszkóp - január 3. kedd

2017. január 3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságos Merkúr-Vénusz fényszög jó hírekről, kellemes beszélgetésekről gondoskodik. Bókokkal, apró ajándékokkal, szerelmes üzenetekkel, jó hírek terjesztésével könnyen elnyerhetjük partnerünk és mások rokonszenvét. Ám a hátráló mozgást végző Merkúr hatására a megállapodásokkal, tárgyalásokkal, kereskedelemmel és utazásokkal kapcsolatos területek időnként zavarossá és kezelhetetlenné válhatnak. Ám ha egy régi ügy végére szeretnénk pontot tenni, azt most nyugodt lélekkel megtehetjük. A Merkúr lehetővé teszi, hogy régebbi dolgokat lezárjunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Az "igen" egy röpke szó, de számos bonyodalmat okozhat a munkádban, a párkapcsolatodban, sőt még pénzügyi tárgyalásodon is, ha túl könnyelműen alkalmazod.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha jó kapcsolatot szeretnél kialakítani kollégáiddal, kedveseddel vagy egy tárgyaláson, akkor meg kell nyerned a másik felet, és jó irányba befolyásolni őt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ragadj meg minden alkalmat, amely lendíthet anyagi helyzeteden, éld ki művészi ambícióidat, és ne titkold örömödet, ha egyik kollégád csügg a szavaidon.

Rák (06. 22-07. 22.) Beszédmodorodtól függ, hogy jutsz-e ötről a hatra a pároddal vagy egyik rokonoddal: ha azt akarod, hogy örüljön neked, bókolj neki és becézgesd szavakkal is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ideje megejtened az elmulasztott telefonhívásokat, de inkább másokkal együtt, mint mások ellen dolgozz, ebben az esetben közös lesz a haszon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozói kedved, kreativitásod megélénkül, itt az alkalom, hogy felfigyeljenek képességeidre, a párodat pedig tájékoztasd arról, amit gondolsz és érzel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne félj a visszautasítástól, mondd ki, ami a begyedet nyomja, bár nehezedre eshet, de engedélyezned kell magadnak az őszinte véleménynyilvánítást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Annak örülsz, ha teljesülnek az óhajaid, a párod meg annak, ha teljesítheti óhajaidat, üzletkötéskor pedig teremtsd meg az érzelmek és a logika egyensúlyát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkával, anyagiakkal kapcsolatban jó híreket kapsz, kedvesedet és szeretteidet pedig önzetlen gesztusokkal, apró figyelmességekkel kötheted magadhoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Hogy megtanuld a hatásosabb érintkezést főnököddel, és kollégáiddal, merj kitárulkozni, de nyitottságodnak partnered társaságában is fenn kell maradnia.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha találtál egy pénzszerző ötletet, melyet meglovagolhatsz, a következő lépés, hogy megvéded: az ötletek a kezdeti fázisban még nagyon sebezhetőek.

Halak (02. 20-03. 20.) Olajozottan megy minden, ami beszéddel és kapcsolatépítéssel függ össze, és ha valaki beleegyezéssel fogadja érzéseid összefoglalását, biztosan jó nyomon vagy.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„A trauma egyetemes és szinte mindannyiunkat érint”

glamour plusz ikon „A trauma egyetemes és szinte mindannyiunkat érint”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)